2021.07.30., péntek - Judit, XéniaZalaegerszeg időjárása

Programajánló

Bútorfestő workshop

2020. január 18. szombat, 11:00 - január 19., 00:00

Nyilvános · Malenka Home szervezésében
 
2020. január 18., szombat, 10:00–17:00
 
Malenka Home
Petőfi Sándor utca 12., Zalaegerszeg, 8900
 
shop.malenka.hu
Bútorfestő workshop mindenkinek, aki szereti az alkotás örömét!

Olyanokat is szívesen látunk, akik még soha életükben nem festettek semmit, mert nálunk garantált a sikerélmény.
Pontos, precíz munkával, szakmai támogatással gyönyörűszép darabot vihetsz haza. Te festesz, de ha kell, "fogjuk a kezed" :)

Mikor kezdünk és mikor végzünk?
- délelőtt 10-kor találkozunk a Malenka DIY Home műhelyében, és valahol 17-18 óra között búcsúzunk egymástól

Mit hozz magaddal?
- egy olyan széket, kis asztalt, éjjeli szekrényt, sámlit, ládikát, képkeretet, tükörkeretet, amelyet szívesen átfestenél vintage stílusban (fontos, hogy ezek szerkezete ép legyen és tisztított állapotban hozd, mert nem lesz idő a javításra, tapaszolásra, csavarozásra, fűrészelésre, évszázados koszok eltávolítására)
- amennyiben nincs festendő bútorod, úgy jelezd azt jelentkezésedkor, és elküldjük a nálunk fellelhető darabok fotóit árakkal együtt

Mit kapsz tőlünk?
- Vintage Paint krétafestéket és waxot az alkotáshoz bármely választott színben (45 + 6 festék szín, valamint 8 féle wax szín közül választhatsz)
- minden eszközt a munkához (ecseteket, csiszolóvásznakat, szivacsokat stb.)
- mi takarítunk utánad, mi mossuk az ecseteket, és a kezed alá dolgozunk, hogy Neked csak az alkotással kelljen foglalkoznod
- gondos szakmai segítséget, amit mindjárt az elején kb 1 órás elméleti interaktív előadással kezdünk (miközben sütizünk, teázunk)
- a tanfolyam teljes idejére biztosítunk arról, hogy a nagy munkában igyál és egyél is némi ropogtatnivalót :)
- 10% kedvezményt adunk a tanfolyam napján a Vintage Paint termékeiből
- ha bizonytalan vagy a bútorod leendő színét illetően, segítünk kitalálni a koncepciót, hogy igazán az otthonodba illő darabbal térj haza

Mennyibe kerül a részvétel?
- a workshopon való részvétel díja hozott bútor esetén: 15.000 Ft / fő (amennyiben nálunk vásárolsz bútort a festéshez, ehhez a díjhoz a bútor ára hozzáadandó)

Hogyan jelentkezhetek?
- jelentkezésedet küldd el üzenetben a Malenka DIY Home facebook oldalán a workshop dátumát és SZÁMLÁZÁSI ADATAIDAT megadva, és a festendő kisbútor fotóját mellékelve.
- a workshopon való részvételt a teljes díj befizetése mellett biztosítjuk. AZ ÖSSZEG BEÉRKEZÉSI HATÁRIDEJE A FOGLALKOZÁS NAPJÁT MEGELŐZŐ HÉTFŐ délután 17 óra. A részvételi díjat utalással tudod rendezni, amelyhez az adatokat a jelentkezésedre válaszolva küldjük el.
- a befizetett részvételi díjat lemondás esetén nem tudjuk visszafizetni, azonban a befizetés napjától számított 6 hónapon belül felhasználható másik VINTAGE PAINT WORKSHOPra amennyiben a lemondás a workshop időpontját megelőző 3. napig történik
- amennyiben a workshop valamilyen oknál fogva a Malenka DIY Home által kerül lemondásra, úgy igény esetén a befizetett előleg visszajár, vagy felhasználható más workshopra, illetve termékek vásárlására.

(Szeretnénk felhívni a figyelmedet, hogy a workshopon "ilyen volt / ilyen lett", valamint werkfotókat is készítünk, amelyet a Malenka DIY Home odalán referenciaként felhasználunk. Hozzájárulunk továbbá ahhoz, hogy Te magad is készíts nálunk fotókat, illetve az általunk fotózott és facebookra feltöltött képeket megoszd, azonban a céglogóink eltávolításához, a fotók megvágásához, bármilyen átalakításához, saját logóval történő ellátásához, valamint üzletszerű felhasználásához nem járulunk hozzá.)

 

Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK