2020.10.22., csütörtök - El?dZalaegerszeg időjárása

Programajánló

Evangélikus Egyházközség Gyülekezete

2020. szeptember 06. vasárnap, 18:43 - szeptember 07., 00:00

2020. SZEPTEMBER 6., VASÁRNAP, 15:00–16:00
KÖNYVBEMUTATÓ
Evangélikus Egyházközség Gyülekezete

2020. szeptember 6., vasárnap, 15:00–16:00
 
Evangélikus Egyházközség Gyülekezete
Nyilvános · Gyula Makoviczky és NEKTEK Nagykanizsa és Környéke Társult Evangélikus Egyházközség szervezésében
KÖNYVBEMUTATÓ A CSALÁDI NAPON.

Megjelent Gamplett Gábor „Maraton életre és halálra” című könyve.
Budapest, New York, Madrid, Berlin, Bécs, Amszterdam, Chicago, Boston, Athén, Párizs, Treviso, Suhanj!6, Hungaroman, Balaton Szupermaraton, Ultrabalaton – páratlan helyszínek és versenyek, ahol a szerző több-kevesebb sikerrel, de minden esetben felejthetetlen élménnyel gazdagodva futott. A könyv betekintést enged e versenyek sajátos hangulatába, miközben a szerző megosztja tapasztalatait az edzésekről, a fáradtság elviseléséről, a futás hatékonyságáról vagy épp az értelméről.

Gamplett Gábor 1968-ban született Pécsen. Építész- és műszaki tanárként, majd közgazdászként diplomázott. Menedzsment tanácsadóként dolgozik, szabadidejében fut,utazik, kertészkedik és olvas. Evangélikus, két gyermek édesapja.

A mozgásnak mindig fontos szerepe volt a szerző életében, rengeteget köszönhet a sportnak. Tizennyolc éves koráig versenyszerűen kajakozott, a futással ekkor kötött barátságot. A karrierépítés és a családalapítás éveiben a sport hosszú időre háttérbe szorult az életében, negyvenéves korában kezdett újra futni.

Gábor egy majdnem végzetes futóbalesetből felépülve tűzte ki célul, hogy száznyolcvan percen belül fusson le egy maratont. Azóta túl van harmincezer kilométeren, elhasznált húsz pár futócipőt, teljesített húsz maratont és néhány ultratávot is. Közel tíz év élményeit és a célja eléréséért vívott küzdelmét örökítette meg ebben a könyvben, egy futó versenybeszámolóinak és külföldi útleírásainak sajátos ötvözeteként.
 

 

Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK