2023.02.05., vasárnap - Ágota, IngridZalaegerszeg időjárása

Programajánló

FITKITCHEN FŐZŐISKOLA - STEAK WORKSHOP NÉMETH ZOLTÁN SÉFFEL

2022. december 10. szombat, 09:42 - december 11., 00:00

FITKITCHEN FŐZŐISKOLA - STEAK WORKSHOP NÉMETH ZOLTÁN SÉFFEL
 2022. december 10. 13:00   -   2022. december 10. 16:00

 Hévíz , Hévíz, Jókai u. 1. , Hotel Európa fit

Egy sikeres sushi workshopot követően Németh Zoltán séf újra ellátogat hozzánk, és most a tökéletes steak elkészítésébe avatja be a résztvevőket december 10-én!

FitKitchen főzőiskola - Steak workshop Németh Zoltán séffel
Felmerül a kérdés: milyen húst válasszunk, hogyan készítsük elő, és legfőképpen mennyi ideig süssük? Az élményfőzés során minden kérdésére választ kap, így többé Önnek sem fog gondot okozni az ízletes, szaftos steak elkészítése.

Zoli segítségével és iránymutatásával rib eye steaket sütnek a résztvevők steak burgonyával, bourbon mártással, friss salátával.
Kápráztassa el családját, barátait egy fantasztikus steak vacsorával!

Helyszín: Hotel Európa Fit****superior - Fitkitchen! A workshop exkluzív helyszínen, vadonatúj élménykonyhánkban zajlik. Bizonyára kísért már figyelemmel népszerű főzőversenyeket, garantáljuk, hogy a programon hasonló élményben lesz része.

RIB EYE STEAK
A steak a húsimádók „number one”-ja. Sokan mégis félnek az elkészítésétől, pedig némi alapismeret birtokában az egyik legkönnyebben elkészíthető vacsora.
A rib eye, a borda gerinc felőli húsos része, zsírban gazdag, a legmárványozottabb, így kifejezetten zamatos és lágy. A jó steakhez a húst legalább három hétig kell a csonton érlelni. Érlelés során a marhahús a nedvesség jelentős részét elveszti, puhább lesz és gazdagabb az íze.

Jöjjön el és tanulja meg vendégséfünktől, hogy válasszon húst, miként történik az előkészítés, és mennyi idő a sütése.

Bemutatkozik Németh Zoltán séf
Mindig is vonzották az egzotikus ízek, különleges ételek és konyhák. 
Ennek a szenvedélynek utat engedve, meg sem állt Hollandiáig, ahol hosszú éveket töltött egy helyi sushi étteremben koreai és japán séfek között. Ezután egy steak bárban japán séfek mellett megtanulta az igazi steak készítését, és az ételek egyediségét is magába szívta.
Hazatérve a hazai közönséget kápráztatja el különleges ételeivel, a Thai fogásoktól a sushin keresztül a steakekig. Hamburgerezője számos elismerésben részesült.
Nagy örömmel fogadta szállodánk megkeresését, mert a mai napig küldetése, hogy tudását és szenvedélyét átadhassa másoknak is.

RÉSZVÉTELI DÍJ
A részvétel díja: 19 900 Ft/fő, időtartama: kb. 3 óra.
Részvételi szándékát kérjük, jelezze alábbi elérhetőségeinken. A részvétel nem szállodai tartózkodáshoz kötött, a program szállással nem rendelkező vendégek részére is foglalható. A részvételi helyek korlátozott számban elérhetők, illetve a program létszám függvényében kerül megtartásra (minimum és maximum létszámhoz kötött).
További részletek és jelentkezés:

Programkezdés: 13:00
A főzésre kényelmes ruhában érkezzen, a kezdés előtt negyed órával. A pultok elfoglalása, valamint az eszközökkel történő rövid ismerkedés után kezdetét veszi a főzés, séfjeink vezetésével és iránymutatásaival. Minden résztvevő egy adag ételt készít, amely a főzés végén (és közben) elfogyasztásra kerül. A program alatt korlátlan vízfogyasztást biztosítunk.
titkarsag@europafit.hu | +36 83 501 180

 

KAPCSOLÓDÓ GALÉRIA

Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK