2022.11.27., vasárnap - VirgilZalaegerszeg időjárása

Programajánló

FUTÁS A KORASZÜLÖTTEKÉRT

2019. május 05. vasárnap, 10:29 - május 06., 00:00

Helyszín: Időpont: 2019. 05. 05.
Ha szeretnéd megmérettetni magad, ha egy nemes célt támogatnál, ha vonzanak a kihívások, ha tagja vagy egy kitartó csapatnak, akkor FUSS VELÜNK A KORASZÜLÖTTEKÉRT ÉS A BETEG GYEREKEKÉRT!

Zalaegerszeg és Keszthely között, 66 km egyéniben vagy váltóban, Európa legjobb ultrafutóinak társaságában, festői környezetben.

Ma Magyarországon minden 12. gyermek koraszülöttként jön a világra. A Koraszülöttmentő és Gyermekintenzív Alapítványunk ezeknek a gyermekeknek a mentését, koraszülött ellátását és sérült, beteg gyermekek intenzív ellátását támogatja. Idén már hagyományteremtő jelleggel rendezi meg alapítványunk jótékonysági futását Zalaegerszeg és Keszthely között.

Célunk az alapítvány és annak tevékenységének megismertetése, figyelemfelhívása és nem utolsó sorban az egészséges életmódra való felhívás. A Zalaegerszeget Keszthellyel összekötő futással a mentőautó által megtett távokat szimbolizálják a futók, az önkéntes segítők és a nézők a pálya teljes, mintegy 66 km-es hosszán. Gyere és légy részese te is ennek remek kezdeményezésnek!

http://www.koraszulottfutas.hu/

ÚJDONSÁG!!! - Hévíz-Keszthely 5,5 km-es Családi futás

Kedves gyerekek, szülők, nagyszülők!

Idén először indítjuk útjára a futóversenyünk keretein belül megrendezésre kerülő Családi futást. Remek alkalom, hogy a család apraja-nagyja együtt sportoljon, mozogjon, és vidám hangulatban töltsön el egy kellemes délutánt rendezvényünkön. Minimum létszám csapatonként 2 fő, legalább egy gyerekkel. Szülők, nagyszülők, testvérek alkothatják a csapatot, maximum létszám nincs. A célban értékes tombola nyereményeket sorsolunk ki. A jó hangulat és a mozgás öröme garantált, az érzés, hogy összefogunk egy jó célért az pedig mindig felemelő. Várunk minden érdeklődőt szeretettel!

Táv: 5,5 km   -   Rajt: Hévíz-Tófürdő   -  Cél: Keszthely Főtér
Indulás a kora délutáni órákban. A pontos időpontot a verseny előtti napokban tesszük közzé.
További információ és nevezés a www.koraszulottfutas.hu oldalon.

 

Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK