2024.04.19., péntek - EmmaZalaegerszeg időjárása

Programajánló

Gospel Karácsony

2022. december 10. szombat, 14:14 - december 11., 00:00

Gospel Karácsony

🌟🎄Páratlan karácsonyi élmény Advent idején!🎄🌟
Európai turnéjának állomásaként Zalaegerszegre látogat Amerika egyik legaktívabb és leghíresebb gospel kórusa a 𝐒𝐨𝐮𝐧𝐝 𝐨𝐟 𝐕𝐢𝐜𝐭𝐨𝐫𝐲. 𝐕𝐢𝐧𝐜𝐞𝐧𝐭 𝐁𝐨𝐡𝐚𝐧𝐚𝐧 new york-i Gospel kórusa először jön Magyarországra, a Zalakerámia Sport- és Rendezvénycsarnokba látogatók elsők között lehetnek részesei egy páratlan karácsonyi élménynek.
  A 25 fős csapatot élő zenekar kíséri, valamint az idei turnén velük énekel a világhírű szólista is, 𝐃𝐚𝐯𝐢𝐝 𝐁𝐫𝐚𝐭𝐭𝐨𝐧, aki több mint 52 héten át vezette a Billboard Gospel listáját. A turné karmestere Vincent Bohanon, aki 2014-ben alapította kórusát, elsősorban Brooklyn-i és Bronx-i fiatalokból. Az évek során rengeteg világhírű előadóval megosztották a színpadot, többek közt a Grammy Díjas Cece Winans, Mariah Carey vagy Hezekiah Walker tiszteletes személyével.

A koncert során az örökzöld gospel, és a karácsonyi dalok mellett olyan világslágereket is előadnak majd gospel verzióban, mint a „Stand By Me”, John Lennon-tól a „War is over”, vagy Whitney Houston-tól az „I Love the Lord”. Ezek a dalok a látványos koreográfiával együtt mind felmelegítik majd a szívünket. A kórus a 25 koncertből álló európai turnéja során Magyarországot követően még Svájcban, Szlovéniában, Olaszországban és még a Vatikánban is fellép a Pápa előtt! Ünnepeljünk együtt, töltsön velünk egy fantasztikus estét és garantáltan megtelik a szíve melegséggel.

🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟
Foglaljon helyet! 🙂
https://bit.ly/GospelKaracsonyZEG

 Helyszín:
Zalakerámia Sport –és Rendezvénycsarnok
Cím:
8900 Zalaegerszeg, Stadion u. 3.
Belépő:
6990, 7990, 8990

Jegyvásárlás: Kvártélyház Jegypénztárban, vagy online https://bit.ly/GospelKaracsonyZEG

Hivatkozás:
https://www.facebook.com/events/477044050873703
Email:

sporttour@sporttour.hu
Időpont:
2022. december 10. szombat

 

Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK