2024.06.21., péntek - Alajos, LeilaZalaegerszeg időjárása

Programajánló

Gyertyagyújtás a megkínzott és hontalan állatokért

2017. december 03. vasárnap, 15:16 - december 03., 00:00

2017. december 3., 17:00–18:00
Európa tér, Zalaegerszeg 8900,  

Sajnos továbbra is nap, mint nap kegyetlen állatkínzások derülnek ki, semmiféle visszatartó ereje nincs a jelenleg hatályos állatvédelmi törvényben kiszabható büntetéseknek, hisz nem szabják ki még azt sem, amit ki lehetne!!! Így következmény nélkül maradnak és tovább folytatódnak ezek a szörnyűségek. A társadalom minél nagyobb összefogására van szükség az állatok védelmében, hogy mindebben végre változás történjék! 

Minden jóérzésű emberre, minden állatbarátra szükség van ahhoz, hogy igazán nagy visszhangja legyen a békés figyelemfelhívó demonstrációnknak. 

Csak így érhetjük el, hogy a törvényalkotók és döntéshozók végre ne hagyják figyelmen kívül a tűrhetetlen állatkínzások problémáját, a tömegével elhagyott állatok és az ivartalanítás megoldatlan problémáját! Kérlek csatlakozzatok a december 3-i gyertyagyújtáshoz, légy szíves osszátok meg ismerőseitekkel az eseményt, legyünk ott a lehető legtöbben!
Folyamatos a városok csatlakozása a gyertyagyújtáshoz, tegyük együtt országossá az eseményt! ¦

Az eseményen a gyertyagyújtás, az állatkínzás elleni további tiltakozás mellett szeretnénk szót emelni az ivartalanítás fontosságáért és hangot adni az állatokat megfélemlítő petárdázás ellen is!
Az állatok jogai

 

Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK