2020.08.06., csütörtök - Berta, BettinaZalaegerszeg időjárása

Programajánló

Gyógyító 1-2. tanfolyam Zalaegerszeg

2020. január 24. péntek, 11:04 - január 26., 00:00

Nyilvános · Padma Életmód Központ -Theta Healing, Energiagyógyászat szervezésében
 
2020. jan. 24., 9:00 – 2020. jan. 25., 16:00
 
Zalaegerszeg Kossuth Lajos utca 64/c

Egy ideje már dolgozom azon, hogy átadjam azt a tudást, amit "megszereztem", velem született.

Most ezt a tudást szeretném átadni azoknak, akik érzik rá a hívást, akiket a Teremtő elküld hozzám, akik szeretnék megtanulni, hogy hogyan tudják az energiákat befogadni, továbbítani és kezelni a kliens testi betegségeit. Mint mindig, most is azt mondom, hogy ezek a képességek bizonyos fokig tanulhatók, továbbadhatók, attól függően, hogy kinek, milyen mélységig van feladata a gyógyítással! Úgy gondolom, ha csak annyira fogod tudni a nálam megszerzett tudást használni, hogy magadat kezeld, vagy a gyermeked, már megérte! A tudás kincs!

A tanfolyam felépítése:

💜Röviden mesélni fogok az én sikertörténeteimről. Mennyi mindenre használtam már sikeresen a tudásom. (pl.: csonthártyagyulladás, végbéldaganat, mellrák, ciszták, myoma, meddőség, gyulladások stb.)
💜A csakrák.
💜Az aura.
💜Kristályok a gyógyításban.
💜Entitások-védelem-tisztítás.
💜Angyalok és égi segítőink.
💜Beavatás.
💜Betegségek átbeszélése. Gyakorlati rész. 

A tanfolyam 2 napos, rendkívül intenzív, ezért odafigyelést igényel, hogy a megszerzett tudás biztosan rögzüljön. Előtte nap lehetőség szerint fogyasszatok sok vizet (legalább 3 litert) és ne egyetek este már túlságosan megterhelő ételt!

Egy rövid ebédszünetet fogunk tartani (30 perc) és több rövidebbet (5-10 perc) szükség esetén.
Hogy folyamatosan "töltöttek" legyünk, meditációkat is fogunk végezni a nap folyamán!

A tanfolyam alatt rágcsálnivalót, kávét, teát biztosítok, illetve aki szeretne, hozhat magával főtt ételt is (mikró, hűtő van)!

A tanfolyam díja: 65.000 Forint, ami tartalmazza a munkafüzetet és az általam kiállított oklevelet is. A tanfolyam díját lehetőséged van 2 részletben fizetned (első részlet december vége, második a tanfolyamon). Kérlek vedd fel velem a kapcsolatot privát üzenetben!

Bejelentkezés szükséges privát üzenetben, vagy telefonon! Jelentkezési határidő december 20 (részletfizetés esetén), illetve január 17. Maximális létszám 6-8 fő!

Matus Vivien
IET® Mester-Oktató
Reiki Mester és Tanár
Spirituális tanító és gyógyító
+3630 701 2353

A teljes tanfolyam anyaga, a munkafüzet az én szellemi tulajdonomat képviseli. Kérlek harmadik félnek ne add tovább! Köszönöm!
A tanfolyam után is kereshetsz bátran, ha elakadtál, segítségre van szükséged, illetve, egy támogató csoportot is hozunk létre Facebookon, ahol megoszthatjuk majd egymással élményeink (természetesen privátban is kereshetsz!)

 

Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK