2024.03.01., péntek - AlbinZalaegerszeg időjárása

Programajánló

HALFŐZŐ VERSENY ZALAEGERSZEGEN A VADPÖRKÖLT ÉS BOR FESZTIVÁL SZOMBATJÁN

2022. augusztus 27. szombat, 09:18 - augusztus 28., 00:00

 FELHÍVÁS HALFŐZŐ CSAPATOK JELENTKEZÉSÉRE - HALFŐZŐ VERSENY ZALAEGERSZEGEN A VADPÖRKÖLT ÉS BOR FESZTIVÁL SZOMBATJÁN 🐟

🦌🌳🍷 3 évvel ezelőtt, 2019-ben tudtuk utoljára megrendezni a nagy népszerűségnek örvendő Vadpörkölt és Bor Fesztivált, a Zalai Terítéket, melynek kiemelkedő programeleme a jótékonysági vadfőzés. Idén végre újra lesz fesztivál és újra lesz vadfőzés, de új helyen, a Kazinczy téren, hiszen Zalaegerszeg elnyerte a 46. Országos Halfőző Verseny megrendezésének jogát is, így a két főzőprogram már csak a Kazinczy téren tud elférni.
🌊 A Magyar Akvakultúra és Halászati Szakmaközi Szervezet (MA-HAL) szeretettel várja a látogatókat hagyományőrző rendezvényükre, amit immár 46. alkalommal rendeznek meg. Az esemény fővédnöke Dr. Nagy István agrárminiszter. 


👨‍🍳 Augusztus 27-én, szombaton Zalaegerszegen a Kazinczy tér ad otthont a halfőző versenynek, amelynek fő célja a halételek népszerűsítése, amiket az érdeklődők meg is kóstolhatnak. Az Agrárminisztérium és a MOHOSZ támogatásának köszönhetően a halas ételeken kívül kulturális, zenei és gyermekprogramok várják majd a kedves érdeklődőket, a belépés természetesen díjtalan lesz. 


🐟 A haltermelés népszerűsítése érdekében 3 napig ingyenesen látogatható lesz az a 24 ezer literes óriásakvárium is, amiben a hazai tógazdasági halfajok kerülnek bemutatásra. A rendezvényre új receptfüzetekkel és rengeteg halpéntekes meglepetéssel készülnek.


🕘 A halfőző verseny időpontja: 
2022. augusztus 27. (szombat) 9:00 óra
⛪ A halfőző verseny helyszíne: 
Zalaegerszeg, Kazinczy tér (szabadtéren)
👉 Kategóriák:
1⃣. Dunai jellegű halászlé
2⃣. Tisza-Körösi jellegű halászlé
3⃣. Egyéb halétel
🕛 Nevezési határidő: 
2022. augusztus 15. (hétfő) éjfél


❗ Nevezési feltételek, jelentkezés:
Maximum 6 fős – 18. életévet betöltött tagokkal – csapatok jelentkezését várjuk.
Jelentkezni a Jelentkezési lap és az 1. számú melléklet (Nyilatkozat) hiánytalan kitöltésével, és a nevezési határidő lejárta előtt történő visszajuttatásával – valamint a nevezési díj és a kaució befizetésével - lehet. A jelentkezési lap megtalálható a www.zalaegerszeg.hu honlapon, a Kvártélyház és a Vadpörkölt és Bor Fesztivál Facebook oldalán, a http://new.magyarhal.hu/ oldalon, valamint az alábbi linken: https://drive.google.com/.../17t3... https://drive.google.com/.../17t3... 
Nevezési határidő: 2022. augusztus 15. (hétfő) éjfél. A jelentkezési lapokat személyesen a Kvártélyház Dísz téri jegypénztárában (nyitva tartás: hétfő-péntek: 09:00 – 12:30 és 13:30 – 17:00 óráig) vagy online az alábbi e-mail címre várjuk: zalaiteritek@gmail.com. A helyszín adottságait figyelembe véve maximum 110 csapat jelentkezését áll módunkban elfogadni.


‼ Nevezési díj:
Egy étel esetén: 5.000 Ft/csapat
Két étel esetén: 7.500 Ft/csapat
✅ A nevezési díjat a MA-HAL Marketing Nonprofit Kft. alábbi számlájára kérjük átutalni: 10400872-50526967-75691002 (megjegyzés rovatban kérjük feltüntetni: MA-HAL ORSZÁGOS HALFŐZŐ VERSENY, ZALAEGERSZEG).
ℹ További részletek: http://new.magyarhal.hu/.../MA-HAL-46.-Orszagos-Halfozo....
🤝 MINDENKIT SZERETETTEL VÁRUNK!

 

Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK