2024.04.19., péntek - EmmaZalaegerszeg időjárása

Programajánló

Hangfürdő Gellénházán - Napfonat csakra

2019. június 07. péntek, 14:16 - június 08., 00:00

Nyilvános · Zsuzsi Kónya szervezésében
 
2019. június 7., péntek, 18:30–19:30
 
Gellénháza Művelődési Ház
Olajbányász körút 6., Gellénháza, 8981

Mi a hangterápia? Hangfürdő?
A rezgésterápia legősibb formája. Tapasztalatok szerint a hang mint rezgésforma számtalan módon felhasználható a biológiai folyamatok szabályozásában, pszichés feszültségek oldására, a hangulat módosítására. Az energiamezők növelésének, az életöröm serkentésének utolérhetetlen módja.

Tisztítja a csakrákat, és segít helyreállítani a test energiarendszerének harmóniáját. A hangok el is lazíthatnak, de élénkíthetnek is, lassíthatják vagy gyorsíthatják a légzés- és a szívfrekvenciát. A gyógyító hangokkal történő terápia lelki és testi kiegyensúlyozottsággal ajándékozhat meg bennünket.

A hangterápia során a terapeuta kelti a gyógyító hangokat, amelyek mint “hangszőnyeg” hatnak a páciensre. Az agyhullámokra és a tudatállapotokra gyakorolt hatásával magyarázható, hogy a kezelés alatt a kezelt nem alszik el, nem kerül hipnózishoz hasonlító állapotba, sokkal inkább alfa állapot lép fel (“éber transz”, elalvás előtti állapot). Utóbbi mély ellazulást, relaxációt eredményez, amit a páciens nagyon kellemesnek érez. A hallás által közvetített hanghatás mellett a vibráció fizikálisan is hat a testre. A páciens érzi, ahogy a hanghullámok átjárják a testét, érzi, ahogy a blokádok, feszültségek sorra oldódnak fel benne.
 


Gyógyírül szolgálhat…

• Stressz, rohanó életmód okozta feszültségek oldására.
• Izomzat lazítására.
• Nyaki, háti, deréktáji, ízületi fájdalmak enyhítésére, megszüntetésére.
• Alhasi problémák, görcsök oldására.
• Koncentrálóképesség javítására (7 éves kortól).
• Fejfájás megszüntetésére.
• Salaktalanítás, méregtelenítés javítására.
• Alvási nehézségekre.
- Terhesség 3.hónapjától az időszak stressz-mentessé tételéhez, illetve szülés megkönnyítéséhez
- Veszteség-feldolgozás (gyász pl.) időszakában

Csoportos hangfürdőn való részvétel feltétele: kényelmes öltözet, polifoam-vagy pléd, párna. A részvételi hozzájárulás: 1.500,- Ft/fő/kb.60 perc.

Tovább utazunk a csakráinkon, így most a Napfonat Csakránk, vagy Elosztócsakránk kap segítséget a hangok által. (1 csakra-1 hangfürdő keretében). A Napfonat Csakra egyik fontos feladata rávilágítani a saját árnyoldaladra és elfogadni azt. Ha ez nem történik meg, az elfojtott agresszió belülről és kívülről is képes romboló erővé változni. Fizikai síkon a Napfonat Csakrához tartozik az emésztés és a gyomor, az inzulin és adrenalin termelés,  stressz, szorongás, félelmek, melyeket régóta hordozunk. Az ilyen feszültség gátolja a keringést és az energiaáramlást ezen a területen.
Ha van CITRIN ásványod, magaddal hozhatod a hangfürdőre!

Jelentkezés: Kónya Zsuzsinál messenger üzenetben, vagy Gergye Szilviánál a Művelődési Házban

 

Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK