2024.02.21., szerda - EleonóraZalaegerszeg időjárása

Programajánló

Itt a nyár Zalaegerszegen is

2021. június 15. kedd, 11:09 - x 00., 00:00

Zalaegerszeg, ahol megtalálod az élményt! #gyerenezdmeg #megtalalod


Nyitva az AquaCity Vízicsúszda- és Élménypark

Egy igazi vízi paradicsom, mely biztos, hogy megízesíti és felpezsdíti a nyarad! Csússz, csobogj, ugorj és hullámozz a 6000 m2 vízfelülettel és számos szárazföldi attrakcióval is rendelkező aquaparkban! 

Bővebb információt IDE kattintva találsz.

 


Túrázz Zalaegerszegen és a város környékén

 https://ci5.googleusercontent.com/proxy/Ejp0zuFoFm-0iH9C3Z-vGhdQrCT2N_G8Z2jfNFn_2gTOKtzSSz7F5s8_cMkLu5yonLtNYqqSm2DhgKWRzdta1_loftrR6Hhp1yQu6MG-RuhxRjbOFc6foFYrjP4nzA=s0-d-e1-ft#https://zalaegerszegturizmus.hu/wp-content/uploads/2018/05/tura-300x200.jpg  

Különböző nehézségű túraútvonalaink csak Rád várnak! Legyél kezdő vagy profi túrázó, nálunk megtalálod az útvonalad! Engedd, hogy körbeöleljen a természet és rabul ejtsen a zalai táj! IDE kattints a bővebb tájékoztatásért!


Levendulaszüret Zalaegerszegen!

 

Idén nyáron is várják a levendula szerelmeseit egy jó hangulatú virágszedésre Zalaegerszeg déli területén, az Alsóerdőn. Az Aranyoslapi forrás bejáratával szemben, a Levendula Kert valódi oázisként várja a kirándulókat. A 2021. június 25-27. és július 2-4. között megrendezett programról ITT tájékozódhatsz bővebben.


Garantált városnéző séták

A zalaegerszegi Tourinform iroda a nyári főszezonban heti rendszerességgel garantálja városnéző sétáit Sétálj Zalaegerszeg(en)! felhívással. Öt tematika mentén ismertetik meg a belvárost az érdeklődőkkel. Kifejezetten a turisztikai szempontból fontos látnivalókat járják végig, a séta végére a résztvevők egyfajta városismeretet is kapnak régi történetek felidézése révén. A részletekért keresd a Tourinform Zalaegerszeget! 


Színházi estek Zalaegerszegen

  Kőszínházunk június végéig látogatható a nyári szünet előtt, azonban nyáron sem maradunk színházi élmény nélkül, hiszen a közelben két patinás helyszínen is szórakozhat a nagyérdemű. 2021. június 21-én veszi kezdetét a Kvártélyházi Nyár 15. évada Zalaegerszegen a belváros szívében előbb a ZAlaegerszegi KOrtárs Művészeti Fesztivállal, majd júliusban és augusztusban A padlás, Hasonmások és A Pál utcai fiúk előadások mellett a Zalai Táncegyüttes műsorát is élvezhetjük. A 15 km-re lévő Egervári Várkastélyban pedig a budapesti Turay Ida Színház művészei kínálnak felhőtlen kikapcsolódást az Egervári Esték keretében.


Ne maradj le semmiről!

 

Kövesd a Zalaegerszegi Tourinform iroda facebook oldalát, és folyamatosan tájékozódhatsz a városi érdekességekről, aktualitásokról! Sőt, az irodában még ajándéktárgyakat is vásárolhatsz. ;) 

 

Zalaegerszeg, ahol megtalálod az élményt!

Tourinform Zalaegerszeg
8900 Zalaegerszeg, Széchenyi tér 4-6.
tel: 
+36-92/316-160 | email: zalaegerszeg@tourinform.hu
web: zalaegerszegturizmus.hu | facebook: fb.me/tourinformzalaegerszeg

 

 

Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK