2022.07.01., péntek - Tihamér, AnnamáriaZalaegerszeg időjárása

Programajánló

Képzel riport - szimfonikus szuperkoncert

2021. október 02. szombat, 16:22 - október 03., 00:00

2021. OKTÓBER 2., SZOMBAT, 19:00 UTC+02–21:00  
Képzel riport - szimfonikus szuperkoncert Zalaegerszeg
Zalaegerszeg


Budapesti Showszínház és Pesti Broadway -színház és más eseménye
Zalaegerszeg
Jegyek
ticket-shop.hu/e/kepzelt-riport-egy-amerikai-popfesztivalrol-szimfonikus-koncert-zalaegerszeg-zalakeramia-sportcsarnok-2020-04-11t19-00
Nyilvános  · Bárki a Facebookon vagy azon kívül


Sajnos a jelen helyzetben, egymástól tartva, aggódva, esetleg maszkban nem olyan az élmény, mint amit ez a show okozni képes, a teljes előadást beárnyékolná az a gerjesztett félelem, ami sajnos jelenleg mindannyiunkat befolyásol nap, mint nap.
Szeretnénk úgy színpadra lépni, hogy senki sem fél a mellette ülőtől, hogy nem kell eltakarni a mosolyokat, hogy nem kell az egyet köhintőt kinézni az ülőhelyéről.
A jelenlegi szabályozás sem ajánlja a közösségi, nagy rendezvényeket, s mi sem szeretnénk negyed, vagy fél ház előtt bemutatni ezt a gigantikus produkciót.
Bízunk benne, hogy döntésünket elfogadják és ott lesznek az Arénában március 26-án, amikor végre tényleg felgördülhet a függöny! ❤️
A jegyeket nem tudjuk visszaváltani sajnos továbbra sem, így kérjük szíves türelmüket, az előadás bőven kárpótolni fog mindenkit a közel egy éves csúszás miatt.
Számunkra ez mindennél rosszabb hír, hiszen ez a munkánk és ez az életünk, de megértjük és elfogadjuk, hogy most első a biztonság!
Szeretettel várjuk Önöket! ❤️

Zalaegerszegen az év musical show-ja!
2021. március 26-án a Zalakerámia ad otthont az év legnagyobb musical show-jának, a Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról szimfonikus szuperkoncertnek, mely egyedülálló látványvilágával, professzionális hangzásával, közel 50 szereplőjével hatalmas élmény lesz az eseményre kilátogatóknak. Igazi sztárparádé a színpadon, felejthetetlen dalok és dallamok, igazi időutazás Presser Gábor és Adamis Anna méltán világhrű alkotásaiból!
Fellépnek:
A Dunakszi szimfonikusok, a Budapesti Showszínház tánckara, a Rita Sound Kórusa, Lelkes Reny zenekara és természetesen az esemény szólistái:
Vágó Bernadett, Polyák Rita, Kovács Bea, Veréb Tamás, Csengeri Attila és Kósa Zsolt! 

 

Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK