2024.05.18., szombat - Erik, AlexandraZalaegerszeg időjárása

Programajánló

Keszthelyi Karnevál 2018

2018. február 03. szombat, 17:56 - február 04., 00:00

 8360 Keszthely, Festetics kastély – Sétálóutca - Fő tér
Keszthelyen 2018. február 3-án 14 órától tartják a hagyományos Keszthelyi Karnevált a Balatoni Borbarát Hölgyek Egyesületének szervezésében. Látványos jelmezes felvonulás és verseny további színes programokkal. A téli időszak egyik leglátványosabb keszthelyi programja a farsang végéhez kapcsolódó Keszthelyi Farsangi Karnevál. A több száz fős felvonulás és jelmezverseny a Festetics Kastély parkjából indulva halad végig a város sétálóutcáján, ahol a zsűri megtekinti a felvonulókat.

KAPCSOLATFELVÉTEL, ELÉRHETŐSÉGEK
Cím: 8360 Keszthely , Festetics kastély – Sétálóutca - Fő tér

A Balatoni Borbarát Hölgyek hagyományos rendezvénye teljesen nyitott mindenki előtt. Akár nézőként, de akár jelmezes felvonulóként is bekapcsolódhatunk a várhatóan több száz fős maskarás menetbe. A jelmezeseket az idén is 13.30 órától várják a Festetics-kastély parkjába, hogy a menetet összeállítsák. Innen indulnak 14 órakor végig korzón a Fő tér felé a sorfalat alkotó nézők között.

A felvonulást a hercegi pár vezeti, a ritmust várhatóan az idén is egy igazi szambazenekar, a keszthelyi Boombatucada együttes adja ütőseivel. Talán az is biztosra mondható, hogy most is a menet része lesz az óriássárkány és az ugyancsak túl méretes százlábú kukac. A menetet útközben a zsűri is megszemléli, hogy dönthessenek az egyéni és csoportos díjakról. A Fő térre érve a jelmezesek rövid bemutatkozásra is lehetőséget kapnak.

Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK