2023.06.01., csütörtök - TündeZalaegerszeg időjárása

Programajánló

Kispáli Családi Kiskör futam 3,3 km Gyerekkel, kutyussal

2016. szeptember 10. szombat, 10:41 - szeptember 11., 00:00

2016. szeptember 10., 11:00–12:00

Red Hot Run Kreatív Sportszervező
Wlassics Gyula út 2., Zalaegerszeg, 8900

spurimuri.webnode.hu

 

Sokan szerettetek volna Szívecskés érmet, ami a Kispáli félmaraton díja. Főleg családosok, kisgyerekesek ¦ Kérdeztétek, hogy miért nincs kisebb futam, mint a félmaraton de a Spártai kemény lenne.... Így közkívánatra a Családosoknak, akik az idejüket a saját Gyerekeikkel szeretik eltölteni legtartalmasabban és legszívesebben ¦

Nektek rendezzük ezt a jelképes-kis futamot, mivel tétje nem lesz, a lényeg, hogy ne habozz, nevezz! Lehet jönni bababkocsival és gyerekeknek görkorival, rollerrel, mert a táv aszfaltos lesz végig :) Csak 8 nap marad a nevezés leadására, ha szeretnétek ugyanolyan érmet, mint a Félmaratonos futók ;) (y) Így a szülészetért érem elérhető lesz a rövidebb táv kedvelőinek is. Kutyussal is lehet futni, feltéve, ha a Gazdi garantálja az Eb biztonságos részvételét a verseny alatt.

A nevezők online adhatják le a jelentkezést feltűntetve milyen létszámban és kutyussal futnak-e? A nevezési díj tartalmaz 1 db rajt-számot, egy db Kispáli Szülészetért szívecskés érmet és egy db ingyenes meleg egytál-étel ebéd kupont a Kispáli Önkormányzat jóvoltából.

Díja 2. 000,- Ft/fő (családi kedvezmény 4 főtől 1. 600,- Ft/fő)
A futam 11:00 órakor indul egy napon a Kispáli Félmaratonnal, amely 10:00 órakor és a Spártai akaályfutammal, amely 16:00-kor kezdődik a Kispáli Sportnapon. Ez nem időre megy, ne verseny, hanem a részvétel és a futás öröme a cél, nomeg a Szülészeti Osztály támogatása a helyszíni befizetéssel.

 

Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK