2024.02.26., hétfő - Géza, VandaZalaegerszeg időjárása

Programajánló

Mandala-Éjszaka a zalaszántói Sztúpánál- Buddha születésnapján

2019. június 15. szombat, 17:56 - június 16., 00:00

Nyilvános · Zsuzsi Kónya szervezésében
 
2019. június 15., szombat, 20:00–2:00
 
Zalaszántó Béke Sztupa
Világosvár hegy, Zalaszántó, Zala, Hungary, 8353
Idén is nagy szeretettel várok mindenkit a zalaszántói Béke Sztúpához 2019. JÚNIUS 15-ÉN éjszakai mandalafestésre, elvonulásra. A program során egy csodás Buddha-mandalát készítünk!

Gyere és fessünk, meditáljunk együtt, melyet a tibeti hangtálak és egyéb hangszerek dallamai kísérnek! Töltekezzünk, hallgassuk a természet  hangjait együtt e szent helyen, csodás energiákban! 

A részvételedet írásos üzenetben jelezd 2019. május 15-ig a regisztrációs lap kitöltésével, és visszaküldésével. (ez nem kerül visszaigazolásra, csak a reg.határidő lejárta és az összes jelentkezés beérkezése után kapsz értesítést!) 
A regisztrációs határidő lejárta után emailben, az általad megadott címre értesítést kapsz a részletekről, további teendőkről! (Aki festeni szeretne annak kell visszaküldenie!)

Lehetőség van kísérőknek is a részvételre,vagy csak a festőéjszaka energiájaban részt venni. Ebben az esetben messenger üzenetben érdeklődj és jelentkezz be!

A részvétel egyéb feltételeiről bővebb tájékoztatást írásban kaphatsz! A program megvalósulásáért hálás vagyok Jigmet Lámának, a részvételeddel a zalaszántói Béke Sztúpát támogatod!

A Sztúpánál ezen a napon Buddha születésnapi fesztivál lesz, akár egész napra és éjszakára is készülhetsz! (Részletes program később!) Sátorozási lehetőség van, messzebbről érkezőknek a környékbeli falusi turizmusban javaslom a szállásfoglalást mielőbb!

 Érdeklődni: Kónya Zsuzsi 30/4483727 vagy messengeren! 
JELENTKEZÉS KIZÁRÓLAG ÍRÁSBAN, EZEN REG.LAP VISSZAKÜLDÉSÉVEL LEHETSÉGES! - vedd fontolóra a jöveteledet, csak akkor jelentkezz, ha el is jössz! (A tavalyi tapasztalatok alapján kérem ezt fontolóra venni, tekintettel arra, hogy többen jelentkeztek, és sem vissza nem mondták, sem el nem jöttek, vagy már határidőn túl mondták vissza, ezzel azok elől fenntartva a helyet, akik pedig eljöttek volna, de már nem volt hely)
Regisztrációs lap (kizárólag ezen fogadok jelentkezéseket): 
 https://docs.google.com/forms/d/1DGTxd8wVdhxSyAnm92Qk0LLkaYdDG6Ry1Y3gs0zmVWw/edit

 

Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK