2023.09.28., csütörtök - VencelZalaegerszeg időjárása

Programajánló

Marica grófnő

2021. április 04. vasárnap, 14:07 - április 05., 00:00

Budapesti Operettszínház Online
Marica grófnő

ÁPRILIS.04
19:00
GMT + 2
Online esemény
Jegyárak:
3 900 Ft - 10 000 Ft

Összefoglaló
Mondd meg, hogy imádom a pesti nőket - Gyönyörű ének, csodálatos dallamok, látványos táncjelenetek egy eredeti magyar operett-mulatságban.


 
Kálmán Imre egyik legkedveltebb operettje a művészet minden szintjén garantálja a magas színvonalú szórakozást. Egy részben Shakespeare-re emlékeztető nem várt fordulatokkal teli a szövevényes történet, ahol a saját maguk gyártotta hazugságok hálójában vergődnek a szerelmes fiatalok. Más részben egy romantikus, viharos, és gyönyörű dallamokban gazdag zenemű, energiával teli táncjelenetekkel. A mozgalmas darabot ki más rendezhetné, mint a Kossuth-díjas koreográfus, Bozsik Yvette. A műhöz méltó mesés atmoszférát impozáns színpadi látvány és kifinomult, korhű jelmezek teremtik meg.

Szereposztás

Marica grófnő - Lukács Anita

Tasziló gróf - Vadász Zsolt

Liza, a húga - Széles Flóra

Báró Zsupán Kálmán - Dénes Viktor

Cuddenstein Chlumetz Cecília hercegnő - Papadimitriu Athina

Dragomir Populescu Moritz herceg- Langer Soma 

Kudelka, főkomornyik - Altsach Gergely

Mihály, öreg huszár - Bardóczy Attila

Manja, cigánylány - Süle Dalma

Dombossy Ilka - Mészáros Edina

Berkó - Gombai Szabolcs

A színházi hangulatot megidézve bár nem élő adásban, de a megszokott teátrumi ritmusban hirdetjük online-előadásinkat. Az előadás kezelése után bármikor indítható, de csak négy alkalommal látható. Pontosan, hogy az előadás elindításának és esetleges szüneteltetésének vegyes hatására, hogy az előadás négy órával a meghirdetett kezdéssel (Central European Time, UTC + 1) után már nem elérhető. Az előadás hossza: 170 perc.

Nyelv: magyar (nincs felirat)

Tudok ajándékba jegyet vásárolni? - Erre sajnos jelenleg nincs lehetőség, mivel a tartalom megtekintéséhez szükséges jogosultságok felhasználói fiókhoz kötődik, így hiába vásárol több jegyzet, más felhasználói fiókból nem elérhető az előadás.

 

Ügyfélszolgálat
Kedves Nézőnk! Az Interticket online ügyfélszolgálatán kaphat segítséget az interticket online ügyfélszolgálatán keresztül:

Ügyfélszolgálati elérhetőség: online@interticket.hu

 

Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK