2023.02.05., vasárnap - Ágota, IngridZalaegerszeg időjárása

Programajánló

MINDENKIDERÜL

2022. december 09. péntek, 10:21 - november 10., 00:00

2022. DECEMBER 9., PÉNTEK, 20:00
Honeybeast X Ráskó Eszter: MINDENKIDERÜL
Art Mozi

Honeybeast X Ráskó Eszter: MINDENKIDERÜL
a Dumaszínház közreműködésével
2022. december 9 (péntek) 20:00


A Honeybeast az elmúlt években olyan produkciókat állított az ország legfontosabb és legpatinásabb koncerttermeinek színpadjaira, amelyek megmutatták, hogy a popzene a komolyzenével (Symphoney), vagy akár a kortárs tánccal ötvözve (Legyen tánc!) képes új minőséget teremteni, ezzel is szélesítve a szórakoztatóműfaj határait.
A zenekar 2022 őszén ismét turnéra indul. Ezúttal nem komolyzenészek, vagy táncosok lépnek fel Honeybeasttel, hanem a művészetet ősidőktől átható humor teszi majd tiszteletét a színpadon a Dumaszínház egyik legsikeresebb művésze, Ráskó Eszter képében, aki légies könnyedséggel, metsző őszinteséggel, és sziporkázó szellemességgel képes akár leghúsbavágóbb problémák kacagtató „kiderítésére” is.


Eszter, és a Tarján Zsófi vezette zenekar ezen a turnén azt fogja bizonyítani, hogy vannak pillanatok, amikor egyedül az emberi szellem egyik legcsodálatosabb megjelenése, a humor tud segítségünkre lenni. Az a humor, amely lehet keserű, fanyar, pikánsan csípős, vagy mindez egyszerre. Hogy a közös előadások során, Eszter és a Honeybeast milyen arányban keveri ki a zene és a stand up felszabadítóan üdítő koktélját, az legyen meglepetés, hiszen úgyis MINDENKIDERÜL.


Időpont: 2022.december 9. (péntek) - 20:00 óra
Helyszín: Art Mozi (Zalaegerszeg, Széchenyi tér 4-6.)
Belépő: 8900 Ft (Egerszeg Kártya kedvezmény nem érvényesíthető!)
Jegyvásárlás: A Keresztury Dezső VMK, az Art Mozi és a Városi Hangverseny-és Kiállítóterem jegypénztárában, valamint online: https://jegy.kereszturyvmk.hu/?jegyfoglalas&id=9037 

 

Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK