2024.07.23., kedd - LenkeZalaegerszeg időjárása

Programajánló

Orosz Gyuri önálló estje

2022. november 16. szerda, 13:05 - november 17., 00:00

Hova-hova? Orosz Gyuri önálló estje
Open: Záhonyi-Ábel Dávid
Ez az előadás olyan lesz, mint az élet. Végig nagyon jól szórakozunk, amíg Gyuri elmeséli a saját történetét. Olyan lesz, mintha céltalanul bolyonganánk kacagva, nevetve, röhögve, de a végén minden összeáll, és rájövünk az élet értelmére, ami nem más, mint…. Még jó, hogy most nem áruljuk el, mert akkor nem jönnél el a Hova-hova? című estre, ahol egyébként nem biztos, hogy bármi is kiderül.
 
“Mindenki tart valahová, de sokszor még magunk sem tudjuk, hogy mi a célunk. A lényeg, hogy haladjunk, mert ha megállunk, akkor szembesülnünk kell azzal, hogy hol is vagyunk. Ezért mi folyamatosan haladunk, hogy ne legyünk ott, ahol vagyunk.
Céltalan az élet? Nem! Talán az a megoldás, hogy az utat élvezzük és ne a célba érést. És ha az előző pár mondatból nem értesz semmit, akkor jó, mert én sem.
Szerintem az élet értelmét úgy lehet a legkönnyebben megfejteni, ha nagyon figyelünk. Életünk utolsó percben pedig rájövünk mindenre. Addig viszont csak haladjunk! Hogy hova? Voltaképpen teljesen mindegy.” – Orosz Gyuri
 
Műsoridő: 80 perc
Kapunyitás: 18:00
Start: 19:00
 
Helyszín: Keresztury Dezső VMK
Időpont: 2022. november 16. szerda 19.00-21.00
 
AJÁNDÉK KÖNYV A JEGYEKHEZ:
Ha 4 darab, normál áras jegyet vásárolsz egyszerre erre az előadásra, akkor ajándékba adunk 1 példányt Orosz György: Feri naplója a karantén idején című könyvéből.
A könyvet igényeld a rendezveny@standupcomedy.hu e-mail címen, a neved és a 4 jegy kódjának megadásával. Visszaigazoló e-mailt küldünk az igénylésről, a könyvet pedig a rendezvényen veheted át, belépéskor. Az előadás után lehetőség van dedikáltatni a könyvet.
 
JEGYEK:
Normál jegy elővételben: 3.900 Ft/fő. Az előadás napján a helyszínen: 4.400 Ft/fő.
Diákjegyek elővételben: 2.500 Ft/fő. Az előadás napján a helyszínen 3.000 Ft/fő.
Jegyek online és a helyszínen is elérhetőek elővételi áron. Helyszíni jegyvétel nyitvatartási időben: Keresztury Dezső Városi Művelődési Központ – 8900 Zalaegerszeg, Landorhegyi út 21.
 
Az előadásra telefonon keresztül is lehetőség van jegyet foglalni elővételi áron hétköznaponként 10:00 és 18:00 között az alábbi telefonszámon:
+36 70 943 7585. A telefonos foglaláshoz a következő adatokat szükséges megadni: név, e-mail cím, melyik előadásra, hány jegyet szeretne foglalni. Amennyiben nem érte el kolléganőnket, 24 órán belül visszahívja Önt!

Helyszín:
Keresztury Dezső Városi Művelődési Központ
Cím:
8900 Zalaegerszeg, Landorhegyi u. 21.
Hivatkozás:
https://www.kereszturyvmk.hu/vmk/szinhazak-eloadasok/hova-hova-orosz-gyuri-onallo-estje
Időpont:
2022. november 16. szerda

 

Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK