2024.05.22., szerda - Júlia, RitaZalaegerszeg időjárása

Programajánló

Pályaválasztási nap

2017. november 23. csütörtök, 13:24 - november 24., 00:00

Nyilvános · Zalaegerszeg Megyei Jogú Város Foglalkoztatási Paktuma és Zalaegerszegen a - munkahelyed szervezésében

2017. november 23., 10:00–15:00
 
Zalakerámia Sport- és Rendezvénycsarnok
Stadion út 3., Zalaegerszeg, 8900

Pályaválasztási nap - elhelyezkedés, pályaválasztás vagy pályamódosítás előtt állók részére

Zalaegerszeg Megyei Jogú Város Önkormányzata, a Zala Megyei Kormányhivatal és a Kontakt Nonprofit Kft. által megvalósuló program keretében 2017. november 23-án 10.00-15.00 óra között a Zalakerámia Sport- és Rendezvénycsarnok galériáján pályaválasztási napra kerül sor.

Az érdeklődőket a Zala Megyei Kormányhivatal Társadalombiztosítási és Foglalkoztatási Főosztályának munkatársai, képzőintézmények képviselői, valamint munkaerőpiaci mentorok várják.

A program célja információt, segítséget nyújtani mindazoknak a zalaegerszegi közép- illetve felsőoktatásban végzős diákoknak, gyed-ről, gyes-ről/ápolási díjról visszatérőknek, gyermeküket egyedül nevelőknek, megváltozott munkaképességűeknek, közfoglalkoztatottaknak, inaktívaknak akik új szakmát szeretnének elsajátítani, illetve útmutatást igényelnek a pályaválasztáshoz, pályamódosításhoz. 

A résztvevők részletes tájékoztatást kaphatnak a regisztrált álláskeresők részére induló, ingyenes képzésekről, illetve a karrierút megtervezéséhez, álláskereséshez igénybe vehető személyes segítségnyújtás szolgáltatásról. 

A rendezvény látogatói több mint 30 olyan képzéssel ismerkedhetnek meg, melyek elvégzésével nagymértékben növelhetik elhelyezkedési esélyeiket, hiszen a képzések a zalaegerszegi vállalkozások igényeire alapozva indulnak. Az ingyenes képzések ideje alatt a résztvevők keresetpótló juttatásban, illetve útiköltség térítésben is részesülhetnek. Az álláskeresők a képzések kiválasztásához, az esetleges tanulási nehézségek leküzdéséhez, illetve a szakma megszerzését követő munkába álláshoz díjmentes, személyre szabott segítségnyújtást - mentori szolgáltatást kapnak.

Tudjon meg többet a programról: www.paktumportal.hu, kövesse facebookon: @zalaegerszegifoglalkoztatasipaktum.hu

A vállalkozások igényeire alapuló foglalkoztatás-fejlesztési program Zalaegerszeg Megyei Jogú Városban
TOP-6.8.2-15-ZL1-2016-00001

 

Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK