2020.12.04., péntek - Borbála, BarbaraZalaegerszeg időjárása

Programajánló

Páterdomb LSC labdarúgó tábor

2020. június 29. hétfő, 16:21 - július 04., 00:00

Páterdomb LSC labdarúgó tábor
Windoor Sport és Szabadidő Központ
Jún. 29., 7:30 – júl. 3., 16:30

Windoor Sport és Szabadidő Központ

Nyilvános  · Páterdomb LSC szervezésében
Idei évben is megrendezésre kerül a Páterdomb LSC labdarúgó tábora Zalaegerszegen, utánpótláskorú lányoknak és fiúknak. Szakképzett edzőink edzésmódszerei mellett, játékos foglalkozásokat és minőségi feltételeket biztosít egyesületünk a résztvevők számára.

Az étkezés és a sportfoglalkozások helyszíne: a tavalyi évben felújított épületben és a hozzá tartozó sportpályáin, a Páterdomb LSC tömegbázisán, a Windoor Sport és Szabadidő Központban. Célunk továbbra is, hogy sokszínű programokon keresztül élményeket kapjanak a résztvevő fiatalok.

Ezért az edzésidők szüneteiben a Család-, Esélyteremtő és Önkéntes Ház változatos csapatépítő programjaival színesíti a tábor programok palettáját. A táborozás ideje alatt a résztvevők klimatizált helyiségekben fogyaszthatják az egyesület által biztosított tízóraikat, ebédeket, uzsonnákat, valamint edzésszünetekben lehűthetik magukat napernyőink árnyékaiban, jégkrémet és dinnyét fogyasztva, folyamatos hűtött italokkal kísérve.

A pancsolást kedvelők pedig a tavalyi évhez hasonlóan igénybe vehetik medencénket, hogy a d.u-i edzéseken felfrissülve tudjanak részt venni. A tábor záró napján, pedig kicsik és nagyok, táborozók, szülők és felnőtt csapat játékosai "mérkőzhetnek meg" egymással, melyet szütáborozókkallőkkel közös vacsorával zárunk.
 

Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK