2022.01.20., csütörtök - Fábián, SebestyénZalaegerszeg időjárása

Programajánló

PLSC - Nyári tábor 2020

2020. június 29. hétfő, 10:16 - augusztus 15., 00:00

Páterdomb LSC  

06.29 - 08 10-14
Windoor Sport és Szabadidő Központ
június 4., 21:44  · Zalaegerszeg (Zala megye)  ·  
Idei évben is megrendezésre kerülnek a Páterdomb LSC labdarúgó- és kézilabda táborai Zalaegerszegen, utánpótláskorú lányoknak és fiúknak.  Szakképzett edzőink edzésmódszerei mellett, játékos foglalkozásokat és minőségi feltételeket biztosít egyesületünk a résztvevők számára.

Az étkezés és a sportfoglalkozások helyszíne: a tavalyi évben felújított épületben és a hozzá tartozó sportpályáin, a Páterdomb LSC tömegbázisán, a Windoor Sport és Szabadidő Központban.

Célunk továbbra is, hogy sokszínű programokon keresztül élményeket kapjanak a résztvevő fiatalok. Ezért az edzésidők szüneteiben a Család-, Esélyteremtő és Önkéntes Ház változatos csapatépítő programjaival színesíti a tábor programok palettáját. A táborozás ideje alatt a résztvevők klimatizált helyiségekben fogyaszthatják az egyesület által biztosított tízóraikat, ebédeket, uzsonnákat, valamint edzésszünetekben lehűthetik magukat napernyőink árnyékaiban, jégkrémet és dinnyét fogyasztva, folyamatos hűtött italokkal kísérve.

A pancsolást kedvelők pedig a tavalyi évhez hasonlóan igénybe vehetik medencénket, hogy a d.u-i edzéseken felfrissülve tudjanak részt venni. A tábor záró napján, pedig kicsik és nagyok, táborozók, szülők és felnőtt csapat játékosai "mérkőzhetnek meg" egymással, melyet táborozókkal és szüleikkel közös vacsorával zárunk.
Sok szeretettel várunk minden - egyesületi igazolástól függetlenül - sportolni szerető fiút és lányt!🤾‍♂️🤾‍♀️⚽🏃‍♂️🥅🏃‍♀️

 

Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK