2024.07.16., kedd - ValterZalaegerszeg időjárása

Programajánló

Pszicho estek – Párkapcsolat és az idő

2017. február 15. szerda, 16:30 - február 16., 00:00

2017. február 15-én, szerdán, 18.00 órai kezdettel folytatódik PSZICHO ESTEK néven futó, kávéházi beszélgetés sorozatunk, amely minden hónapban izgalmas témákkal várja a pszichológia iránt érdeklődőket.

 Keresztury Dezső VMK - Zalaegerszeg szervezésében

Februárban, Kozma-Vízkeleti Dániel, család- és párterapeuta lesz a vendégünk, akivel a párkapcsolati témákról fog beszélgetni a programsorozat háziasszonya, Nagy Réka klinikai szakpszichológus.

Kozma-Vízkeleti Dániel, hazánk egyik legismertebb pszichoterapeutája, szakterülete a kapcsolati és az önértékelési problémák orvosolása. Amellett, hogy körüljárja, hogy legtöbbször öntudatlanul milyen szempontokat követünk a párválasztásnál, megtudhatjuk, miben rejlik a stabil párkapcsolat titka és mitől lesz vonzó egy nő vagy egy férfi a másik szemében. Kitér a párkapcsolat során felmerülő buktatókra, mélypontokra, ezek sikeres kezelésére. Ráadásként beszél arról, hogy a mi kultúránkban mit várunk egy "jó Nőtől" vagy egy "jó Pasitól" - és, hogy érdemes-e megfelelnünk ezen elvárásoknak.

Asztalfoglalás: 92/314-120
Asztalfoglalás korlátozott számban lehetséges! Az asztalok elfogytával a nézők számára székeket tudunk biztosítani!

Jegyár: 2200 Ft / Egerszeg Kártyával: 1760 Ft

Jegyek elővételben kaphatók nyitvatartási időben:
Keresztury Dezső VMK információjában, valamint az Art mozi jegypénztárában.
2017. január 3-tól online jegyvásárlási lehetőség a www.tixa.hu-n. (onlin vásárlás esetén az egerszeg kártya kedvezmény nem érvényesíthető!)

 

Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK