2018.09.23., vasárnap - Tekla Zalaegerszeg időjárása

Programajánló

Ragasszuk tele Zalaegerszeget kedves üzenetekkel!

2017. október 29. vasárnap, 16:33 - október 30., 00:00

2017. október 29.
 
Mimosa Lounge
Kossuth Lajos utca 7., Zalaegerszeg, 8900

De miért is?

Mert több kedvességre és bátorító szóra van szükség. Hát tegyünk érte.

Várunk titeket kreatívkodással, inspiráló hangulattal. Bárki beugorhat egy vagy 10 kedves üzenet írására, akár 5 percre is, vagy egy órára. Hozzatok tollat, papírt, celluxot és pozitív gondolatokat!

Hívd meg a barátaidat, oszd meg az eseményt, hogy minél többen csatlakozzanak egy kreatív, inspiráló hétvégéhez. Bátran osszátok meg a kedves üzenetek képeit itt az eseményben is!

Ragasszuk szét Zalaegerszeget kedves, jófej, inspiráló üzenetekkel, csaljunk mosolyt mások arcára, tegyük egy picit kedvesebbé lakhelyünket! ?

 FONTOS INFORMÁCIÓK 

1. Nem kell személyesen velünk lenned, hogy csatlakozhass. Ragassz ki AKÁRHOL és AKÁRMIKOR kedves üzeneteket és máris részese vagy a kezdeményezésnek! ??

2. A program nem szigorúan kötött, vagyis nem az a cél, hogy mindannyian ugyanakkor érkezzünk írogatni és menjünk tovább ragasztgatni, hanem hogy a jelzett időpontokban a jelzett helyszíneken bárki-bármikor csatlakozhasson, akár csak 5 percre is. Ha valaki elkészült a bátorító üzeneteivel, akkor javasoljuk, hogy menjen is tovább és ragassza ki valamerre, hogy átadja másoknak a helyét.

3. Vigyázzunk a környezetünkre, szedjük fel a szemetet magunk (és egymás) után!

4. Hozzatok magatokkal (lehetőleg környezetbarát karton) papírokat, tollat, celluxot (vagy festőszalagot) és pozitív gondolatokat!

5. Ha előre készülsz kedves üzenetek írásával, akkor is mindenképp nézz be hozzánk, de a helyeket hagyd meg azoknak, akik még nem írtak egyet sem.

6. Ha posztolsz az eseményről, használd a #kedvesüzenetek hashtaget, hogy mi is lássuk a csodás eredményeket!

7. Ha olyan üzenetet találsz valahol, amit nem te írtál de mintha "neked szólna", akkor bátran szedd le és tartsd meg, hiszen ez a végcél: hogy a kedves üzenetek gazdákra találjanak.

www.facebook.com/kedvesuzenetek
www.instagram.com/kedvesuzenetek

 

Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK