2021.12.03., péntek - FerencZalaegerszeg időjárása

Programajánló

Reiki 1 tanfolyam Gyermekeknek Zalaegerszegen

2021. október 24. vasárnap, 16:40 - október 25., 00:00

2021. OKTÓBER 24., VASÁRNAP, 10:00 UTC+02–15:00 UTC+02
Reiki 1 tanfolyam Gyermekeknek Zalaegerszegen
ingyenes  · Online esemény

Angyali iránytű -Theta Healing, Energiagyógyászat eseménye
Díj: ingyenes
Nyilvános  · Bárki a Facebookon vagy azon kívül
Reiki 1-es szintű tanfolyam gyermekeknek!
Várlak szeretettel Téged, ha részt vennél ebben a csodálatos utazásban és ezúttal magaddal hozhatod gyermeked is!
Ez a tanfolyam kicsit másabb lesz, mint a megszokott Reiki tanfolyamok, hogy gyermekeitek is könnyen el tudják sajátítani a technikát!
Használata teljesen biztonságos, beavatás útján kapja meg minden résztvevő a hozzáférést, a korlátlan forrás energiához!

Ajánlott életkor: 6-12 éves korig jelentkezhettek gyermekeitekkel (minden jelentkezőt egyenként fogok ellenőrizni, engedélyt/áldást kérni a beavatáshoz.
Az anyag nem lesz száraz, könnyen emészthető lesz gyermekeknek is és játékos feladatokat is fogunk végezni, hogy izgalmas legyen számukra ez a tanfolyam.
A tanfolyamon mesélni fogok sok pozitív megtapasztalásomról a Reikivel kapcsolatban! És arról is, miért jó, hogy a gyermekek már ebben a korban is tudják alkalmazni!
Köszönöm, ha megosztod másokkal is a lehetőséget!😇
♥ Bejelentkezés: padmakozpont@gmail.com ♥
E-mailben kérlek küldd el gyermeked adataid és a Tiéd is! Válasz e-mailben fogom elküldeni a további infókat!
A tanfolyam díja: 35.000 Forint/ 1 gyermek és 1 felnőtt kísérő.
Figyelem! A kísérő is beavatást fog kapni a Reiki 1-es szintű energiába! Aki már végzett nálam Reikit korábban, az utolsó elvégzett szintet fogom újra avatni!
A tanfolyam alatt üdítő, tea, kávé/csak felnőtteknek 🙂, rágcsálnivaló elérhető/fogyasztható a helyszínen!
Jegyzetet biztosítok és elismervényt is kap mindenki! ❤


Hogy miért válassz Engem és a Reiki tanfolyamom?
"Sziasztok, hezitálók! Nemrég végeztem Vivinél a Reiki Mester tanfolyamot. Csodálatos spirituális utazásban, a gyógyító energiák valódi megtapasztalásában volt részem segítségével, irányításával. Személyiségéből árad a feltétel nélküli szeretet és sokoldalú spirituális képesség és képzettség. Ha az életedet új szemszögből akarod látni, segíteni szeretnél családtagjaidon, magadon vagy másokon, feltétlenül jelentkezz, ne hagyd ki! 😍🥰" Frigyné Farkas Mónika (Reiki Mester)
"Hálás vagyok, hogy megismertem Vivit és általa a REIKI módszert. Szívből ajánlom mindenkinek. Igazi ajándék és áldás lesz az életetekben! Biztos vagyok benn. Ildikó ❤️"
Ságiné Tóth Ildikó (Reiki Mester)
Hát ezért!💜

MIRE JÓ A REIKI?
Harmóniába hoz, segít a blokkok feloldásában, aktiválja az öngyógyító erőt,
életenergiát ad, csökkenti és megszünteti a fájdalmat, oldja a stresszt, segíti a spirituális fejlődésünket és a tudatosságunkat.

KIKNEK AJÁNLOM?
Bárkinek, aki szeretne energiával foglalkozni, érdeklődik iránta, használná magán, vagy barátain, családtagokon, esetleg már segítőként dolgozik és alkalmazná a Reiki energiával történő technikát praxisában.
A Reiki segítségével meggyorsítható a helyreállítási folyamat, tökéletes kiegészítője lehet orvosi/gyógyszeres kezelésnek. Például: törött csont jóval hamarabb forr össze, gyors és hatékony fájdalomcsillapítás, megfázás, vagy influenza idejének jelentős lecsökkenése, stressz oldása és még nagyon sok minden másban segítségünkre van és biztonságosan alkalmazható! Mivel pótolja az energiahiányt, idővel teljesen elkerülhetjük általa a megbetegedéseket. Tökéletes és természetes immunerősítés!
De ajánlom szeretettel azoknak az anyukáknak és apukáknak is, akik gyakran betegeskedő gyermeküknek segítenének (bölcsi, oviból haza hozott vírusok és egyéb fertőzésekre való hajlam kezelése), akár lázcsillapításra is!

MI IS AZ A REIKI?
Egy ősi módszer, ami az egyetemes életerő energiát jelenti. Lényege, hogy az Univerzum csodás energiáit engedjük át a testünkön és közvetítjük a kezünkön keresztül magunknak, vagy más élőlénynek. A módszer tökéletesen működik emberen, állaton és növényen is. Ahol a testünkben energia hiány keletkezik, felütheti a fejét a fizikai betegség. Ezzel a csodás módszerrel, képesek vagyunk pótolni az energiaveszteséget és elindul a szellemi és fizikai gyógyulás.
A Reiki, a teljes test egészét kezeli.
Bárki által könnyen tanulható és alkalmazható módszer, semmilyen előképzettséget nem igényel!

A férőhelyek száma korlátozott, maximum 8-10 fő! Így, ha mindenképp szeretnél részt venni, mielőbb foglald le a helyed! ☯ 💜 ☯
Az oktatást tartja:
Bakos-Matus Vivien
Theta Healing® Instruktor és konzulens
IET® Mester-Oktató
Reiki Mester és Tanár
Spirituális tanító és segítő 
 

 

Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK