2024.06.23., vasárnap - ZoltánZalaegerszeg időjárása

Programajánló

Reiki 1 tanfolyam Zalaegerszeg

2021. december 18. szombat, 14:31 - december 19., 00:00

2021. DECEMBER 18., SZOMBAT, 10:00–16:00
Reiki 1 tanfolyam Zalaegerszeg

Angyali iránytű -Theta Healing, Energiagyógyászat eseménye
Angyali iránytű -Theta Healing, Energiagyógyászat
Időtartam: 6 óra
Nyilvános  · Bárki a Facebookon vagy azon kívül

MIRE JÓ A REIKI?
Harmóniába hoz, segít a blokkok feloldásában, aktiválja az öngyógyító erőt,
életenergiát ad, csökkenti és megszünteti a fájdalmat, oldja a stresszt, segíti a spirituális fejlődésünket és a tudatosságunkat.

KIKNEK AJÁNLOM?
Bárkinek, aki szeretne energiával foglalkozni, érdeklődik iránta, használná magán, vagy barátain, családtagokon, esetleg már segítőként dolgozik és alkalmazná a Reiki energiával történő technikát praxisában.

A Reiki segítségével meggyorsítható a helyreállítási folyamat, tökéletes kiegészítője lehet orvosi/gyógyszeres kezelésnek. Például: törött csont jóval hamarabb forr össze, gyors és hatékony fájdalomcsillapítás, megfázás, vagy influenza idejének jelentős lecsökkenése, stressz oldása és még nagyon sok minden másban segítségünkre van és biztonságosan alkalmazható! Mivel pótolja az energiahiányt, idővel teljesen elkerülhetjük általa a megbetegedéseket. Tökéletes és természetes immunerősítés!
De ajánlom szeretettel azoknak az anyukáknak és apukáknak is, akik gyakran betegeskedő gyermeküknek segítenének (bölcsi, oviból haza hozott vírusok és egyéb fertőzésekre való hajlam kezelése), akár lázcsillapításra is!
A tanfolyamon mesélni fogok sok pozitív megtapasztalásomról a Reikivel kapcsolatban!

MI IS AZ A REIKI?
Egy ősi módszer, ami az egyetemes életerő energiát jelenti. Lényege, hogy az Univerzum csodás energiáit engedjük át a testünkön és közvetítjük a kezünkön keresztül magunknak, vagy más élőlénynek. A módszer tökéletesen működik emberen, állaton és növényen is. Ahol a testünkben energia hiány keletkezik, felütheti a fejét a fizikai betegség. Ezzel a csodás módszerrel, képesek vagyunk pótolni az energiaveszteséget és elindul a szellemi és fizikai gyógyulás.
A Reiki, a teljes test egészét kezeli.
Bárki által könnyen tanulható és alkalmazható módszer, semmilyen előképzettséget nem igényel!

A beavatás során a tanuló összeköttetésbe kerül az energiaáramlattal, megemelkedik a rezgésszintje, energikusabbá válik, és csodás fejlődésen megy keresztül. Ezáltal nyugodtabb lesz, megnő a hite, és pozitív életszemléletet kap.

Mivel a Reiki nem a saját test energiáját használja fel, hanem a tiszta csatornán fér hozzá az egyetemes energiához, a terapeuta életenergiája stabil marad, nem csökken!
A Reiki beavatások között el kell telnie 21 napnak, hogy a tanuló teste feldolgozza azt az energiát, amit kap a beavatás során. Ebben az időszakban, a test-lélek-szellem csodás átalakuláson megy át, életre szóló pozitív változást hozva életünkbe.
A férőhelyek száma korlátozott, maximum 8-10 fő! Így, ha mindenképp szeretnél részt venni, mielőbb foglald le a helyed! ☯ 💜 ☯
A tanfolyam díja: 35.000 Forint.

A helyedet a tanfolyami díj előre utalásával tudod biztosítani.
Utalás beérkezésének határideje: tanfolyamot megelőzően 5 munkanappal.
Ha mégsem tudnál részt venni, ez az összeg felhasználható másik időpontban is, vagy bármely más tanfolyamomon, terápiámba beszámítom.
A tanfolyamon jegyzetet biztosítok és a végén elismervényt adok át! Utóbbit postai úton juttatom el.
Várlak szeretettel Téged is, ha részt vennél ebben a csodálatos utazásban!
♥ Bejelentkezés: padmakozpont@gmail.com ♥ A neved, címed, a tanfolyam nevét és dátumát írd meg kérlek a jelentkezéskor!

Az oktatást tartja:
Bakos-Matus Vivien
Theta Healing® Instruktor és konzulens
IET® Mester-Oktató
Reiki Mester és Tanár
Spirituális tanító és segítő 

 

Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK