2024.07.14., vasárnap - Örs, StellaZalaegerszeg időjárása

Programajánló

Spárta Kids Kehida Termál Red Hot Run 2016.

2016. október 08. szombat, 16:55 - október 09., 00:00

Red Hot Run Kreatív Sportszervező
Wlassics Gyula út 2., Zalaegerszeg, 8900

A Kehida Termál Gyógy és Élményfürdővel közös szervezésben készülünk egy "Gyermeki megmérettetésre" a Kehida Termál Bormaraton Run&Bike napján a bringás és a futó verseny indításá követően. A verseny egy komoly akadályfutam lesz, mely a Nyári Bejáratnál felállított DECATHLON Rajt-Cél kapuból indul és a fürdő zöld területén zajlik, melyet a vendégek nem használnak.

A verseny 7 éves kortól nevezhető 12 éves korig. Fiúk, lányok vegyesen, az ügyesség, bátorság, részvétel a fontos. Ez a nap egyik fénypontja lesz, amíg a maratoni távon zajlanak a futamok, a hozzátartozók és a nézők egyaránt drukkolhatnak a kis Spártai hősöknek.

A pálya extrém és érdekes lesz, tele akadállyal és a végén egy tiszteletkörrel a fürdő körül. A gyermekek természetesen olyan mesterséges de biztonságos akadályokon kelnek majd át, melyek mind leküzdhetőek de kell hozzá egy jó fizikum, bátorság, erőnlét és fegyelmezettség. Kérjük olyanok nevezzenek, akik nem játéknak, hanem erőpróbának tekintik a versenyt.

Természetsen nem időre megy, minden nevező kap szuper és egyedi tervezésű Spártai érmet, nyakpánttal, illetve spártai fekete, (piros-narancs nyomással), egy nagyon "ütős" tervezésű pólót, mely minőségi és egyedi lesz :D ;) ahogy ezt már tőlünk megszokhattátok. Két korcsoportot indítunk (7-10; és 10-12 éveseknek) szakaszos rajttal, de csak a saját teljesítmény a tét. Az érmet mindekinek a nyakába fogja akasztani egy olyan Sztárvendég (egyenlőre meglepi) akinek mindenki örülni fog :)

A nevezések korlátozott számban elérhetőek 100 főnél lezárjuk. Online előnevezés: 2016. szeptember 12-től. Póló és éremterv: 2016. október 14-én kerül fel a WEB oldalunkra, illetve a face-re is. Szeretettel várunk minden érdeklődőt! Hajrá MiniHarcoSok! 3:) 3:)

 

Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK