2024.06.23., vasárnap - ZoltánZalaegerszeg időjárása

Programajánló

Strand rögbi nemzetközi torna

2020. június 13. szombat, 15:21 - június 15., 00:00

2020. június 13. - 14.
A Fekete Oroszlánok Rögbi Akadémia az idei évben is, immár negyedik alkalommal rendezi meg strand rögbi rendezvényét.

A 2020-as év az elmúlt évektől eltérően két napra kibővített rendezvényt biztosít a csapatok számára, június 13-14-én.

A rendezvény Vonyarcvashegyen, a Lido strandon kerül megrendezésre, amely az országos strandkézi és strandröplabda bajnokságok helyszíne is. A Balaton sokszoros díjnyertes strandja a versenyzőknek nem csupán sportértéket biztosít, hanem a két napos program időbeosztása úgy lett kialakítva, hogy bőven legyen lehetőség pihenésre is. A közvetlenül Keszthely mellett található város, kiváló turisztikai adottságokkal bír. Hévíz 25 percre található, míg a hazai borászat egyik központjaként ismert Badacsony 10 percre helyezkedik el.

A torna egyre nagyobb reflektorfénybe kerül, az első évben a Keszthely Tv készített velünk riportot, tavaly a Duna Tv élő reggeli műsorában kaptunk meghívást. Célunk, hogy a nyári időszakban hagyományt teremtsünk ezzel a rendezvénnyel, amely hazai és nemzetközi viszonylatokban is kapcsolatépítő jelleggel bír a rögbis társadalomban.

Június 13-án szombaton, a rögbi olimpiai válfajával, 9.00 órakor történő regisztrációval veszi kezdetét a torna. Az előzetes felmérések alapján 10 csapat részvételével számolunk. 12.00 órakor ebédszünetet tartunk, a verseny 14.00 órától folytatódik, megközelítőleg 17.00 óráig bezárólag. Az első nap végén csapatépítő jelleggel karaoke-ra invitáljuk a csapatokat 21.00 órától.

Vasárnap a verseny, 10.00 órakor veszi kezdetét a hivatalos versenyszabályoknak megfelelő méretű strand rögbi pályán. 13.00 órakor ebédszünetet tartunk, 15.00 órától folytatjuk a mérkőzéseket. A második versenynap megközelítőleg 18.00 órakor ér véget az elmúlt két versenynap díjazásával. A helyezettek érmeket és kupákat kapnak.

 

Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK