2023.09.22., péntek - MóricZalaegerszeg időjárása

Programajánló

Sup túra a Hévíz-patakon

2021. január 09. szombat, 11:27 - január 10., 00:00

2021. JANUÁR 9., SZOMBAT, 9:00 UTC+01
Sup túra a Hévíz-patakon
Hévízi Tófürdő
 
Nyilvános · SUPrafel szervezésében
Sokan kértétek, hogy legyen megint túra a Hévíz-patakon!
És ha a csapat ezt szeretné ám legyen, így November 21.-én és Január 9.-én szombaton megindulunk a Hévíz gőzölgő patakjára, egy jó kis téli evezésre.
A túra izgalmas lesz, alagutak, bedőlt fák, tavirózsák és ugye a gőzölgő patak! A táv nagyjából 9km, ami 3 óra kb, egy irányba evezünk, így majd a kocsikkal logisztikázni kell!
Saját deszkásoknak a részvétel 3000ft
Bérelt deszka esetén 8000ft
Létszám limit 15 fő
Amit érdemes hozni: időjárásnak megfelelő öltözet, (pl neoprén ruha, száraz ruha, meg cipő) víz, telefonnak, értékeknek vízálló táska, váltóruha, meleg tea!
A túrán a részvétel mindenkinek saját felelősségre!
A túra 10:30 kor indul, így a találkozó 9:00 a Hévízi-tó parkolájánál, légyszi érkezzetek időben!
Kiszállunk, pumpálgatunk, közben átviszünk pár autót a túra érkezési pontjához ami a 76-os számú főút fenékpusztai átereszénél lesz!


A Hévízi csatornán a vízre szállás 10:30 kor lesz a Hévízi-tó Déli-zsilipjénél (GPS koordináták (WGS84): Északi szélesség: 46,782358’, Keleti hosszúság: 17,196087’). Más helyeken a vízre szállás tilos! Elég sok más túrázó is lesz, szóval figyeljünk majd egymásra!
Kérek mindenkit, hogy komplett váltóruhát ( bugyi, zokni, póló pulcsi szóval minden) mindenki hozzon magával, ezeket érdemes dupla zacskóba vagy vízálló táskába rakni amit viszünk a túrán is magunkkal! Én zacskót is hozok a dupla zokni közé, biztos ami biztos:)
Szóval a komplett váltóruha nagyon fontos ha netán fürdenénk egyet, kell a komplett száraz váltóruha!
Mi páran a túra után megyünk a fürdőbe lazulni egy kicsit, utána meg vacsorázni! Még az is lehet, hogy ott alszunk valahol!
Ha valaki csatlakozni szeretne akkor hozzon magával megfelelő kellékeket is hozzá, papucs türcsi stb!

Az utazás még nincs kitalálva teljesen, mehetünk egy kupacban is a buszban vagy ott is találkozhatunk, mi szerintem 7:00 körűl indulunk Kispestről az Ady Endre úti Mol benzinkútról ami a Shopmarkt mögött található!
Túrára jelentkezni: suprafel@gmail.com
Tel:06 70-250-4500 

 

Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK