2021.04.18., vasárnap - Andrea, IlmaZalaegerszeg időjárása

Programajánló

SZÍNES INDIE POP-ROCK, FINOM SANZON FŰSZEREZÉSSEL

2019. szeptember 21. szombat, 11:10 - szeptember 22., 00:00

Szeder
Nyilvános · Bor.Zene.Zala és Kányaváry Borbirtok szervezésében
 
2019. szeptember 21., szombat, 18:00–19:30
 
Bor.Zene.Zala
Zalaszabar, 8743
SZÍNES INDIE POP-ROCK, FINOM SANZON FŰSZEREZÉSSEL

Szeder, a Junior Artisjus díjas énekes, dalszerző, 2019-ben új albummal, új hangzással lép a közönség elé. Az album címe Bátran lépek, ami egyfajta ars poeticaként is felfogható. Bátorság a szövegekben, bátorság a zenében, bátorság a hangszer használatban. Az eddig gitáros singer songwriterként ismert lány új albuma kedvéért megtanult zongorázni.

Szeder 2014-ben Hab a tetején című debütáló albumával tűnt fel először meghatározó szereplőként a hazai könnyűzenei palettán, a Reggeli dallal pedig rögtön az érdeklődés homlokterébe került.

A mai napig érdekes, izgalmas, és szerethető szereplője a fesztiválok világának. Sajátos humora, szókimondó, őszinte szövegei, öniróniája, egy szórakoztató belső utazás Szeder világába, egy izgalmas Univerzumba, ahol croissantból van a félhold, és a kávéscsészében rajzolódik a tejút. A zenei játékosság, és sokszínűség épp úgy sajátja előadóként, mint dalszerzőként.

Második albuma, a Táncolj velem élet megjelenésével zenei világa újabb színekkel bővült. 2018-ban C’est d’air címmel megjelent franci nyelvű albuma, melynek francia szövegeit is az énekesnő készítette. 

 

Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK