2021.05.15., szombat - Zsófia, SzonjaZalaegerszeg időjárása

Programajánló

Szívhangok - Ünnepi Máté Péter Emlékest

2020. augusztus 20. csütörtök, 11:12 - augusztus 21., 00:00

Egervári Várkastély
2020. augusztus 20., csütörtök, 20:00–22:00

Nyilvános  · Produceller szervezésében

Jegyek · Az értékesítés kezdete: Június 15., 0:01
tixa.hu
SZÍVHANGOK - MÁTÉ PÉTER EMLÉKEST
A zseniális szerző dalait felidéző élőzenés koncert
Egervári Várkastély - 2020. augusztus 20. este 8 órától
A zalaegerszegi zsinagógában tavaly decemberben bemutatott teltházas Cserháti Zsuzsa Emlékkoncert után ugyanazok a szólisták és ugyanaz az együttes augusztus 20-án Egerváron a ©Produceller szervezésében bemutatja: "SZÍVHANGOK" c. Ünnepi MÁTÉ PÉTER Emlékestjét.

Az est szólistája: Apaceller Péter (ének, zongora)
Kísér a Pódium Együttes, amelyben az említett Cserháti Emlékkoncert dívája, a zalaegerszegi születésű Apaceller-Czigola Orsolya is ismét énekel és vokálozik.
Produkciós vezető: Apaceller Gergely


Az est műsorvezető házigazdája: Götz Attila színművész (Pécsi Nemzeti Színház).
Az est fővédnöke: Balaicz Zoltán, Zalaegerszeg Megyei Jogú Város polgármestere
Máté Péter (Budapest, 1947. február 4. – Budapest, 1984. szeptember 9.) magyar énekes, hangszerelő, zeneszerző és zongorista. Közel 150 dal szerzője és előadója. Dalai évtizedekkel halála után is nagy népszerűségnek örvendenek.
Az Emlékest alapeleme a tisztelet és a szeretet, amely a mai napig élteti és misztikusan körbefonja Máté Péter dalait. Ezért az 1980-ban megjelent „Szívhangok” című album képezi a közel két órás, két részből álló koncert gerincét, természetesen kiegészítve az elmaradhatatlan, örökzöld slágerekkel, mint az „Elmegyek”, a "Hazám", vagy a „Zene nélkül mit érek én”.

Megtisztelő, hogy nemzeti ünnepünkön egy csodálatos környezetben, az Egervári Várkastély belső udvarán szólaltathatjuk meg Máté Péter dalait, melyek közül több is méltó módon illeszkedik augusztus 20. hangulatához. A karanténidőszak és a korlátozások feloldása után első alkalommal tud újból nagykoncertet adni együttes.

A közreműködők ezért mindent megtesznek annak érdekében, hogy a közönség egy felejthetetlen koncertélménnyel legyen gazdagabb és hazánk egyik legnépszerűbb szerzőjének dalai még tovább éljenek mindenkiben.

Jegyek elővételben június közepétől kaphatók a helyszínen (Egervár, Vár út 15. Telefon: 20/324-2257) és a zalaegerszegi Tourinform Irodában (Zalaegerszeg, Széchenyi tér 4-6. Telefon: 92/316-160), valamint online a https://tixa.hu/MPE_20200820_EGERVAR weboldalon és a koncert napján a helyszínen.
A jegyár egységesen: 3.330,- Ft.
Helyfoglalás érkezési sorrendben történik.
Kapunyitás: 19.15 óra

Együttműködő partnereink: Egervári Várkastély, FHT Fidó Hang- és Fénytechnika, EFEF Kft., Mecsek Tea, Roller Music, Tourinform Zalaegerszeg, Zala Plaza, Zalaegerszegi Televízió, Egerszeg Rádió.

A műsorváltozás jogát fenntartjuk! Rendezvényeinken hang- és képrögzítés történhet.
Műsorszervezés, bővebb információ:
©PRODUCELLER
30/277-5201 és 30/522-2284
apsons@apsons.eu

 

Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK