2023.06.01., csütörtök - TündeZalaegerszeg időjárása

Programajánló

Szívmelengető Jótékonysági Futam a Szívsebészetnek Kispáliban

2016. december 03. szombat, 17:06 - december 04., 00:00

2016. december 3., 13:00–17:00
Red Hot Run Kreatív Sportszervező
Wlassics Gyula út 2., Zalaegerszeg, 8900
Jegyek megvásárolhatóak
spurimuri.webnode2.hu

Át is kellett írnom a Rajtot 13:00-ra, mert már szóltatok a kiírást követően egyből, hogy mindkettőt meg akarjátok futni egymás után, így ez 13:00-kor a Hótoló Jéghercegnő & Santa Claus 14:00-kor rajtol O:) 


Ezt a futamot azért szervezzük, mert: 
Szeretnénk felhívni a figyelmet, hogy mennyire fontos, hogy a testünk "motorja" jó kezekben legyen és ez úton is megköszönni a Szent Rafael Kórház Szívsebészeti Osztálya dolgozóinak az odaadó és lelkiismeretes munkáját. Kispáliban egy olyan napot szervezünk, ahol futhatnak jótékony céllal az emberek, előadást tartunk, illetve egészséges életmód keretében egy (opcionálisan választható) 3 vagy 5 km-es körre is meginvitáljuk a nem fázós Futókat :)

A futam nem időre megy, nem verseny lesz csak egy örömfutam a hidegben, mert mozogni kell és egészséges télen is, főleg megfelelő öltözetben. Utána forralt borral és egy kis harapnivalóval kedveskedünk a résztvevőknek. A nevezési díj tartalma egy db egyedi készítésű díjnyertes érem, (ahogy azt tőlünk már megszokhattátok) és egy adag meleg étel, forró teával vagy aki nem vezet, forralt borral... :D

Természetesen az előadások a központban meleg helyen lesznek megtartva és lesz egy bemelegítő gerinctorna is szakemberrel a futam előtt, melyet bárki nyugodtan bevállalhat :D lesznek orvosok is a rendezvényen ¦ A futam a Hótoló Jéghercegnő & Mr. Santa Claus versennyel majdnem egy időben zajlik, kisebbfajta tömegben de mi ezt szeretjük :D érmes nevezés 2. 000,- Ft, melyből minden 500,- Ft a Kórház Szívsebészeti Osztályának lesz átadva. A többi az érem és az egytálétel költségeit fedezi, így az előadások is értünk szólnak.

Pontos program hamarosan és az érem is készül. Karabineres nyakpánttal. Nem fogtok csalódni ¦ O:) a hangulat emelkedett lesz és hideg ide, hideg oda a Gyermekek találkozhatnak a Mikulással is :D nekik a futam mellé egy csomag is jár ¦

 

Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK