2020.09.26., szombat - JusztinaZalaegerszeg időjárása

Programajánló

Tangó Harmony

2017. augusztus 02. szerda, 16:05 - augusztus 03., 00:00

Népek zenéje az Erzsébet téri zenepavilonnál

2017. augusztus 2. 19:00

TANGO HARMONY
A zenekar elődje Bartha Katalin vezetésével 1998-ban alakult. Az együttest magával ragadta az argentin Astor Piazzolla műveiből áramló lüktetés, rögtön beleszeretett ebbe a zenébe és elkezdte a saját együttesre hangszerelt repertoár kialakítását. Azóta folyamatosan bővülő repertoárral szerepel önálló koncerteken és táncos előadásokon egyaránt.

Nem csak Piazzolla zenéit, de a tradicionális tangó tánczenéket is játssza: tangókat, milongákat és valsokat, valamint Lázár György saját szerzeményeit is.
2002 óta számos teljes estés tangó show zenéjét adta különböző helyszíneken pl. a Nemzeti Táncszínházban, valamint milongákon is táncolhattak zenéire a táncosok, többek között Európa egyik legnagyobb argentin tangó fesztiválján, a Danubiandón.


A Tango Harmony saját szervezésű Tangó Szalonjain a legismertebb magyar művészeken kívül olyan neves argentin és külföldi mesterek léptek fel az élő zenéjükre, mint Juan Martin Carrara és Stefania Colina, Cristhian Sosa és Sabrina Garcia, Alejandro Beron és Verónica Vázquez, Özgür "el Turquito" Demir és Marina Marques, és a sorozat folytatódik...

 

Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK