2022.08.19., péntek - HubaZalaegerszeg időjárása

Programajánló

TEMATIKUS ÉLMÉNYFŐZÉS - A FITKITCHEN KÍNÁLATÁBAN

2022. június 25. szombat, 13:29 - június 26., 00:00

TEMATIKUS ÉLMÉNYFŐZÉS - A FITKITCHEN KÍNÁLATÁBAN
 2022. június 25. 11:00

 Hévíz , Jókai Mór u. 3., Hotel Európa fit

Főzni tudó és szerető, fejlődni vágyó Érdeklődőink számára elindítjuk minden hónapban megrendezésre kerülő tematikus Főzőiskolánkat a Hotel Európa fitben.
Június 25-én az édesszájúaknak kedvezünk! Jöjjön és sajátítsa el a tortakészítés alapszabályait, álmodja meg az ízvilágát és díszítse fel saját tortáját!

Főzzön velünk! Bemutatjuk a régióban egyedülálló, vadonatúj élménytermékünket: a FitKitchent! Bizonyára kísért már figyelemmel népszerű főzőversenyeket, és reméljük, hogy Vendégünkként már vett részt korábbi "Kukta" programunkon, ahol népszerű hazai sztárok körében főztünk, ettünk, beszélgettünk. E két dolgot ötvözve hoztuk létre a FitKitchen termékünket, ahol a megszokott határtalan vendégszeretetünk mellé profi helyszínt is körítettünk.

Programkezdés: 11:00
A program ára: 9900 Ft / fő, időtartama: kb. 2 óra.


Részletek:
Részvételi szándékát jelezze alábbi elérhetőségeinken. A részvételi helyek korlátozott számban elérhetők, illetve a program megrendezése minimum létszámhoz kötött.

A főzésre kényelmes ruhában érkezzen, a kezdés előtt negyed órával. A pultok elfoglalása, valamint az eszközökkel történő rövid ismerkedés után kezdetét veszi a főzés, séfjeink vezetésével és iránymutatásaival. Minden résztvevő egy adag ételt készít, amely a főzés végén (és közben) elfogyasztásra kerül. A program alatt korlátlan vízfogyasztást biztosítunk.

Jelentkezés: titkarsag@europafit.hu | +36 83 501 180

 

Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK