2024.06.23., vasárnap - ZoltánZalaegerszeg időjárása

Programajánló

"The Death of Mörk EP-nk" bemutató

2019. március 08. péntek, 13:48 - március 09., 00:00

Kedves Zalaegerszegiek, szeretettel meghívunk titeket a "The Death of Mörk EP-nk" bemutatójára!

MÖRK
- pszichedelikus soul -

A Mörk soul és funk alapokra épülő zenét játszik, mely elgondolkodtató társadalmi, pszichológiai és hétköznapi témában íródott dalszövegekkel, improvizációval és más stíluselemekkel együtt egy különleges zenei élményt nyújt a hallgatónak.

The Death of Mörk EP:
A 2019 október végén megjelet öt dalból álló EP, a The Death of Mork egy komorabb hangvételű zenei gyűjtemény, melyben szó van halálról, elmúlásról és a bennünk rejlő félelmekről. A zenekar ezzel az anyaggal magyar és német területen is turnézik 2018 őszén. 
Az anyagot egy áprilisban megjelenő kislemez ellensúlyozza majd, mely inkább egy fesztelen érzelmi állapotot közvetít majd a hallgatóság felé, The Resurrection of Mork címmel. Ez a két ellenpólus áll össze egy nagylemezzé 2019 tavaszán.

Doubt klip: https://www.youtube.com/watch?v=GFXexyhfv54

A zenekar először barátaik nappalijában, mászóteremben és egyéb nem megszokott helyszínen adott koncerteket, melyeknek híre gyorsan elterjedt a budapesti undergroundban, így nem sok időnek kellett eltelnie, hogy szélesebb közönség is megismerhesse a zenekart. A Mörk sorban végigjárta a legnagyobb magyar klubokat és fesztiválokat: A38 Hajó, Akvárium Klub, Budapest Park, Sziget, Volt, Művészetek Völgye. 


Az itthoni lehetőségek mellett szerte a világban, számos nemzetközi showcase-en is bemutatkozhattak már: a groningeni Eurosonic Noorderslagon, a hamburgi Reeperbahn Fesztiválon, a New York-i Mondón, a bécsi Waves Viennán, a Tallin Music Weeken, a Budapest Showcase Hub-on vagy a poznani Spring Breaken is. 

Jegy: 1200Ft

MÖRK koncert
Kedves Zalaegerszegiek, szeretettel meghívunk titeket a “The Death of Mörk EP-nk” bemutatójára!
MÖRK
– pszichedelikus soul –

A Mörk soul és funk alapokra épülő zenét játszik, mely elgondolkodtató társadalmi, pszichológiai és hétköznapi témában íródott dalszövegekkel, improvizációval és más stíluselemekkel együtt egy különleges zenei élményt nyújt a hallgatónak.

Helyszín:
Keresztury Dezső VMK - VMK Caffe
Cím:
8900 Zalaegerszeg, Landorhegyi u. 21.
Belépő:
1200 Ft

Telefon: +3692 314 120
Hivatkozás:
https://www.facebook.com/events/2226342424287976/
Időpont:
2019. március 08. péntek

Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK