2023.01.29., vasárnap - AdélZalaegerszeg időjárása

Programajánló

TRACCSPARTI VÁGÓ PIROSSAL

2022. április 22. péntek, 15:17 - április 23., 00:00

Gyenesdiás, Kossuth L. u. 97.
83/314-507
gyenesdiaskultura@gmail.com

2022. április 22.
TRACCSPARTI VÁGÓ PIROSSAL
Gyenesdiás

IDŐPONT(OK):

2021. őszén induló programsorozat, melynek keretében havonta egy este ismert, elismert, saját területükön eredményes, hiteles és időtálló ÉRTÉKET képviselő embereket lát vendégül a házigazda, és beszélget velük életről, művészetről, gondokról, a színfalak mögötti világról.

A szervező elképzelése szerint a tervezetten 1-1,5-2 órás kötetlen beszélgetés során – ideális esetben – hamar elindul a párbeszéd a vendég és egykori/mai/jövőveli közönsége között.

Nincsenek fix, kötött témák, és nem feltétlenül csak munkásságának, tevékenységének aktuális fejleményei képezhetik az est témáját. Sokkal inkább az a cél, hogy a közönség beleshessen a kulisszák mögé. Milyen ember az adott vendég, hogy él, mik foglalkoztatják a mindennapokban, milyen dilemmái, tervei, ötletei vannak? Hogy boldogul az élet hétköznapi kihívásaival?

Természetesen arra is lesz lehetőség, hogy az aktualitások is megjelenjenek az estén. Tulajdonképpen rendhagyó közönségtalálkozók lesznek ezek, amolyan kávéházi hangulattal, mintha a nappalinkban üldögélnénk neves vendégünkkel.

A programsorozat tervezett dátumai és vendégei:

2022. április 22.
TRACCSPARTI VÁGÓ PIROSSAL
Gyenesdiás

Az est vendége Vágó Piros műsorvezető
Vágó Piros 1999-től vezet műsorokat olyan országos rádiókban, mint a Danubius Rádió, a Class FM, a Sláger FM és a Retro Rádió.


Francia-német szakos bölcsészként diplomázott. Bemondónőként akart tevékenykedni, ezért jelentkezett a Komlósi Oktatási Stúdióba, ahonnan benevezték a Riporter kerestetik című műsorba. A döntőig jutott, így megkapta első állását. Ezután kezdte meg rádiós karrierjét. 2000-ben, illetve 2001-ben elnyerte Az év legnagyszerűbb női rádiós műsorvezetője díjat.

A rádiózás mellett a televíziós szakmában is jártas. Fél évig a Magyar Televízió Naprakész című élő műsorában tevékenykedett, de vendég-műsorvezetőként az RTL Klub Reggelijében is láthatták a tévénézők. Új, gasztronómiával foglalkozó műsora, a Rádiókonyha 2020. október 3-án debütált. A műsor minden szombaton 10 és 12 óra között hallható a Retro Rádióban.
Belépőjegy ára: 2000 Ft

 
Az estek házigazdája és beszélgetőpartner: Szabó Zsolt Szilveszter

A rendezvény a jelenleg érvényben lévő szabályozás értelmében védettségi igazolvány nélkül látogatható!

A belépőjegyek ára: 2000-3000 Ft
Megvásárolhatóak a Művelődési Házban ill. a Tourinform Gyenesdiás irodában (Hunyadi u. 2. 83/511-790)

További információ:
József Attila Művelődési Ház és Könyvtár
Gyenesdiás, Kossuth L. u. 97.
83/314-507
gyenesdiaskultura@gmail.com

 

Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK