2024.07.16., kedd - ValterZalaegerszeg időjárása

Programajánló

TRACCSPARTI

2021. december 18. szombat, 16:21 - december 19., 00:00

TRACCSPARTI

12.18
Kötetlen, laza (interaktív) beszélgetések ismert emberekkel

2021. őszén induló programsorozat, melynek keretében havonta egy este ismert, elismert, saját területükön eredményes, hiteles és időtálló ÉRTÉKET képviselő embereket lát vendégül a házigazda, és beszélget velük életről, művészetről, gondokról, a színfalak mögötti világról.

A szervező elképzelése szerint a tervezetten 1-1,5-2 órás kötetlen beszélgetés során – ideális esetben – hamar elindul a párbeszéd a vendég és egykori/mai/jövőveli közönsége között.

Nincsenek fix, kötött témák, és nem feltétlenül csak munkásságának, tevékenységének aktuális fejleményei képezhetik az est témáját. Sokkal inkább az a cél, hogy a közönség beleshessen a kulisszák mögé. Milyen ember az adott vendég, hogy él, mik foglalkoztatják a mindennapokban, milyen dilemmái, tervei, ötletei vannak? Hogy boldogul az élet hétköznapi kihívásaival?

Természetesen arra is lesz lehetőség, hogy az aktualitások is megjelenjenek az estén. Tulajdonképpen rendhagyó közönségtalálkozók lesznek ezek, amolyan kávéházi hangulattal, mintha a nappalinkban üldögélnénk neves vendégünkkel.

A programsorozat tervezett dátumai és vendégei:

December 8. 18 óra
4. este vendége: Lábas Viki
Lábas Viki a 2014 januárjában alapított Margaret Island zenekar egyik frontembere. Az elsősorban akusztikus alapokra épülő, folkos elemeket tartalmazó vegyes stílusú együttes jelentős sikereket tudhat magáénak; 2016-ban Fonograf-díjat nyert az év felfedezettje kategóriában, 2018-ban az év junior könnyűzenei alkotója artisjus-díjat vihette el. Lábas Viki énekesnő ragyogó, pozitív, energikus, szociálisan érzékeny személyisége tárul fel előttünk ezen az estén.

2022. március 30.
Az este vendége Csányi Sándor színművész

 Az estek házigazdája és beszélgetőpartner: Szabó Zsolt Szilveszter

A rendezvény a jelenleg érvényben lévő szabályozás értelmében védettségi igazolvány nélkül látogatható!

A belépőjegy ára: 2000 Ft
Megvásárolható a Művelődési Házban ill. a Tourinform Gyenesdiás irodában (Hunyadi u. 2. 83/511-790)

További információ:
József Attila Művelődési Ház és Könyvtár
Gyenesdiás, Kossuth L. u. 97.
83/314-507
gyenesdiaskultura@gmail.com

 

Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK