2024.06.14., péntek - VazulZalaegerszeg időjárása

Programajánló

Újévi Szerencsehozó Termál Trója Red Hot Run 5 km Zalaegerszeg

2017. január 07. szombat, 16:55 - január 08., 00:00

AquaTherma Termálfalu és Kemping
Gébárti-tó (Tó u.), Zalaegerszeg, 8900

 
spurimuri.webnode.hu

A szuper és sikeres Halloween futamunk "következménye képpen" felkért minket a Zalaegerszegi Termálfürdő részéről - Tóth István Igazgató Úr, - hogy rendezzünk egy újévi futamot ;) mi egy olyat szeretnénk, ami szerencsét hoz, kicsit megkínoz és emlékezetes lesz, mivel amilyen az év eslő hete, olyan a többi, így egészség és siker koronázza ;) mert a mi versenyeinken Mindenki jól érzi magát, felfrissül és visszatér! Szerencsehozó talizmán éremmel készülünk Nektek.

Használhatjuk az egész Termálfalu területét és a végén jön a csobbanás :) ez egy meglepetés lesz a Fürdő felejánlásával és az első 100 nevező ingyenes fürdőbelépőt kap, a következő 100 nevező 70%-os kedvezményt, a következő 100-as pedig 50%-os áron mehet be kuponnal ;) 3:) Köszönjük az Igazgató Úrnak ¦ és a Termál Fürdő vezetőségének :D a táv 5 km-es terepfutam, mely a Termál fürdőtől indul, át a hídon a Gébárti tavon a Termálfaluba, a terepen 9 db akadály is lesz.

Forró leves a futam után és nem kell előre fizetni a nevezési díjat, csak a helyszínen, foglalás 2. 000,- Ft-tal. Nevezési díj egységesen 5. 000,- Ft, mely tartalmaz ingyenes fürdő belépőt (lásd a sorrendet) egy futamot, Red Hot Run Trójai nyak-fejpántot és egy szerencsehozó egyedi tervezésű, karabíneres nyakpántos, érem talizmánt a 2017-es évre ;) A versenyt minden körülmények közt megtartjuk :) szélben, hóban, fagyban :) Nevezni 2016. október 31-től lehet online. 10 éves kortól nevezhető de csak akkor, ha a szülő is fut. Egyénileg 14 éves kortól 99-ig 3:) 3:) emlékezetes lesz.

A helyszínen lesz frissítő ponton forró tea és egészségügyi biztosítás Mentős által, illetve orvos is. Osszátok, gyertek! Zalaegerszeg ;) 3:) nevezés, fejpánt kép és érem hamarosan :) 300 főnél lezárjuk a jelentkezést!

Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK