2024.02.27., kedd - EdinaZalaegerszeg időjárása

Programajánló

V. Rénszarvas-futam

2021. december 18. szombat, 15:33 - december 19., 00:00

2021. DECEMBER 18., SZOMBAT, 13:00–16:00
V. Rénszarvas-futam
Újudvar Község
Kanizsai Futóklub eseménye
 
Időtartam: 3 óra
Nyilvános  · Bárki a Facebookon vagy azon kívül
Idén is kergetjük a rénszarvasokat, fuss velünk egy jót Karácsony előtt gyönyörű erdei környezetben, Újudvaron!
Gyülekező: Újudvar, Faluház 13:00
Indulás: Termelői Piac Megnyitó után rajtol a gyerektáv, ezt követően közös bemelegítés, és 13.30-kor indulunk a TV toronyhoz.

Tervezett távok:
- Gyerekeknek kb 400 méteres kör a faluközpontban (a Termelői Piac területét megkerülve)
- 9 km: Faluház – TV-torony – Erdő – Faluház
Útvonal: A faluháztól futunk felfelé a TV-toronyhoz aszfaltos úton, majd a Vadászház mellett elhaladva, a piros turistajelzést követve csodaszép erdőben és hegyi úton haladunk vissza a faluközpontba.
Alternatív útvonal, ha valaki nem szeretne terepen futni: TV-torony után vissza le az aszfaltos úton a faluházhoz.

Újudvar Község Önkormányzata, Jakab Sándor polgármester jóvoltából meleg teával és forralt borral kedveskedik a futóknak a Faluházban.
A futás napján Termelői Piac és Kézműves vásár lesz Újudvaron, úgyhogy ne hagyjátok otthon a kosaratokat, futás után pakoljátok tele különleges helyi finomságokkal!
A program díjmentes, de kérjük, részvételi szándékotokat jelezzétek az ,,ott leszek” fülre kattintva, mert meglepetés vár rátok, miután megküzdöttünk a dombokkal.
A gyerekek ajándékcsomagot kapnak, ezért kérjük, feltétlenül jelezzétek email-ben a futnivágyó gyerkőcök nevét, mert számukra tudjuk csak garantálni az ajándékot! => gombornikoletta@gmail.com

Mindenkit szeretettel várunk!
Jótékonysági felhívás: Újudvar Község Önkormányzata édességgyűjtést szervez a Kanizsai Dorottya Kórház, valamint a Zala Megyei Szent Rafael Kórház gyermekosztályainak részére.

Az akció keretében 2021.11.22 - 2021.12.18-ig fogadják a következő felajánlásokat a Községháza épületében: csokoládé, szaloncukor, cukorka, száraz aprósütemény, aszalt gyümölcsök. Egy-egy aprósággal támogassátok Ti is azokat a beteg kisgyerekeket, akik kénytelenek kórházban tölteni az ünnepeket!

 

Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK