2020.02.19., szerda - Aladár,Álmos Zalaegerszeg időjárása

Programajánló

WOLFPACK 2019 nemzetközi makett versenyre és kiállítás

2019. augusztus 17. szombat, 11:00 - augusztus 18., 00:00

Az Apáczai Művelődési Központ 15. makett versenye

Művelődési Központunk és annak makettező klubja szeretettel meghív minden érdeklődőt 2019. augusztus 17-én a WOLFPACK 2019 nemzetközi makett versenyre és kiállításra.

Idei rendezvényünk is 1 napos lesz, az elmúlt év tapasztalatai szerint ez kedvező hatást gyakorolt mind a hazai, mind a külföldi nevezők és látogatók létszámára.

Kezdjük a kiemelt témákkal:

1, Franciák A tavaly elkezdett, nemzeteket bemutató sorozatunkban most Franciaországot, illetve annak történelméhez köthető makettek helyezzük előtérbe.

2, A Magyar Honvédség fejlesztései napjainkban. – A sajtó napi híreiben az elmúlt időszakban rengeteg haditechnikai fejlesztésről értesülhettünk. A témával az a célunk, hogy szemléletes formában az érdeklődők képet kaphassanak arról, hogy mégis mi féle helikoptert, repülőgépet, vagy harcjárművet takarnak az olyan hangzatos jelölések, mint például a Leopard 2 A7+.

A kiállított maketteken kívül a szervezők igyekeznek további érdekes látnivalókkal és bemutatókkal színesíteni a programot, hogy az ide látogató családok minden tagjának emlékezetes maradjon a rendezvény.

A program szervezés alatt áll, de néhány eseményt már megoszthatunk.

Ismét megtekinthető lesz a Flymasters Collection Museum kiállítása. A magángyűjtemény a tavalyi első nyilvános bemutatkozása nagy sikert aratott, azóta a gyűjtő, Alex Masters számos új relikviát szerzett be, amelyek természetesen bemutatása kerülnek a Wolfpack 2019-en!

Lesz még retro modellautó kiállítás, veterán autók és motorok bemutatkozása és az érdeklődők a helyi „Hadkieg” toborzósátrában akár a katonai életpályáról is információkat szerezhetnek. Minden bizonnyal ismét lehetőség lesz hatástalanított fegyverek kézbevételére is, egy kis nosztalgiázásra az idősebb korosztály részéről.

„Makettkuckó” elnevezésű programunkon egyszerűen összeállítható maketteket építhetnek meg az érdeklődő ifjú látogatók. Szakértő segítséggel garantált a gyors sikerélmény, ami jó alapja lehet annak, hogy valaki ezt az érdekes hobbyt válassza magának.

Igyekszünk vasútmodelles és távirányítású modellek bemutatóját is biztosítani, a WARGAMER vonal szereplésére is bizton számíthatunk.

Nem maradhat el a makett börze sem, hiszen a makett verseny egyben ideális lehetőség az új, összeépítésre váró készletek beszerzésére éppúgy, mint az összeépítéshez, festéshez elengedhetetlenül szükséges eszközök, segédanyagok megvásárlásához.

A rendezvény önálló honlapján minden fontos információ elérhető, így a folyamatosan bővülő börzések felsorolása, a programok tervezett menetrendje, valamint a korábbi rendezvények fotó archívuma is.

Elérhetősége: http://wolfpack.atw.hu
E-mail: wolfpack.zeg@gmail.com

A belépés és a makett versenyen való részvétel, ahogy már megszokhatták kedves vendégeink, továbbra is INGYENES!

A helyszín tehát:

Apáczai Csere János Művelődési Központ
8900 Zalaegerszeg
Apáczai tér 5.

A rendezvény csak 1 nap látogatható, augusztus 17-én délelőtt 9-től :este 6-ig várjuk a látogatókat.

Találkozzunk, várunk!

Helyszín:
Apáczai Csere János Művelődési Központ
Cím:
8900 Zalaegerszeg, Apáczai tér 5.
Nyitvatartás:
augusztus 17-én délelőtt 9-től este 6-ig

Belépő:
ingyenes

Telefon:
+3692 511 210
Hivatkozás:
http://www.kereszturyvmk.hu/amk
Email:
apaczai.titkarsag@gmail.com
Időpont:
2019. augusztus 17. szombat

 

Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK