2024.07.19., péntek - EmíliaZalaegerszeg időjárása

Rövidhírek

Forgalomkorlátozás az EgerszegFeszt idején

2024. június 14. péntek, 09:01
Közlemény
Címkék:
Zalaegerszegen az EgerszegFeszt alatt forgalomkorlátozásokra kell számítani a belvárosban.

2024. június 13-án (csütörtök) 00:00 órától június 17. (hétfő) 05:00 óráig lezárásra kerül a Széchenyi tér és a Kossuth utca Petőfi utcáig tartó szakasza, valamint a Kazinczy tér Kovács Károly tértől a Mártírok útjáig tartó szakasza.

Korábbi felvétel a Kossuth utcáról (Fotó: ZalaMédia archív/Pánczél Petra)

A Mártírok útjáról tilos a bekanyarodás a Balatoni út (Nagytemplom) felé, továbbá szintén tilos a bekanyarodás a Kosztolányi és a Batthyány utcákról a Kazinczy tér felé. A jelzett időpontban a Volánbusz járatai terelő úton közlekednek. A lezárással érintett területen 2024. június 13-án (csütörtök) 00:00 órától tilos a parkolás!

2024. június 14-én (péntek) 9:00 órától június 16. (vasárnap) 24:00 óráig a Tüttőssy u. 10-22. sz. előtti szakaszára csak az ott lakók hajthatnak be, a Kossuth utcára való haladás nem lehetséges. Az EgerszegFeszt ideje alatt a Kisfaludy utcáról nem lehetséges a Kossuth utcára történő felhajtás. A gépjármű forgalom a Petőfi utca irányába az OTP árkádja alatti átjárón keresztül történik.

Kérjük, amennyiben lehetséges, gyalogosan közelítsék meg a fesztivál helyszínét! Gépkocsival érkezők számára az alábbi lehetőségeket javasoljuk: Csipke Parkolóház, ZTE Stadion melletti parkolók, Kovács Károly téri parkoló.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK