2018.06.20., szerda - RafaelZalaegerszeg időjárása

Rövidhírek

Kiss Kata bemutatta CD-jét

2018. február 15. csütörtök, 20:35
Szerző: V.Zs.
Címkék:
Magyarból jeles címmel jelent meg a Kiss Kata Zenekar kiadványa, melyet személyesen mutatott be az énekesnő és férje Bikics Tibor zeneszerző.

 A városházán megtartott sajtótájékoztatón részt vett Balaicz Zoltán polgármester és Kajári Attila, a Zalaegerszegi Tankerületi Központ igazgatója. A kiadvány, amely CD-ét és DVD-ét is tartalmaz Orbán Viktor miniszterelnök és Balog Zoltán miniszter támogatásával jelent meg, és oktatási anyag részeként kezelik az iskolákban. Mint a tájékoztatón elhangzott, négyezer általános iskola, háromezer óvoda és ugyancsak háromezer határon túli intézmény jut ingyenesen a kiadványhoz.

A CD-én négy dal hallható, a DVD-én a Kossuth Lajos azt üzente… című népdal modern feldolgozása és egy klip látható.  Kiss Kata tiszteletbeli tagja a Marosvásárhely-Zalaegerszeg Baráti Egyesületnek, ezért is gondolták, hogy személyesen adják át a tankerületnek hozott ötven darab kiadványt, melyből 41-et a helyi iskolák és óvodák kapnak.

Kiss Kata elmondta, magyar ünnepekre készítették a dalokat, céljuk a nemzettudat, a hazához való kötődés erősítése. Olyan modern feldolgozást készítettek, melyet a mai fiatalok könnyedén befogadnak.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK