2018.04.25., szerda - MárkZalaegerszeg időjárása

Rövidhírek

Sajtóközlemény a viharkárokkal kapcsolatban

2017. június 29. csütörtök, 15:32
Közlemény; Fotó: pP
Címkék:
A szerda esti hatalmas vihar jelentős károkat okozott a zalai megyeszékhelyen, a szél fákat csavart ki, ágakat szakított le, vezetékeket tépett le és tetőket bontott meg városszerte.

A szakemberek, Zalaegerszeg Megyei Jogú Város Önkormányzatának valamennyi cége, továbbá a polgármesteri hivatal műszaki osztályának munkatársai is azonnal megkezdték a munkát, ám az óriási vihar következményeinek felszámolása, a helyreállítás és takarítás időbe telik, ezért felhívással fordulunk a lakossághoz.

A Béke-ligetet lezárták a viharkárok miatt

Arra kérünk mindenkit, hogy kellő körültekintéssel közlekedjen, parkoljon, különösen a fasorral szegélyezett járdák, utcák mentén, illetve a ligetek, parkok környezetében, továbbá azon területek közelében, ahol jelenleg is zajlik a kárelhárítás. A letört, félig leszakadt ágakat folyamatosan távolítják el és gyűjtik össze a szakemberek, ám tekintettel a város egészét érintő káreseményekre, akadhatnak területek, ahol ez még nem történt meg. Mind a gyalogosok, mind a járművel útra kelők fokozottan ügyeljenek testi épségükre, járműveik biztonságára!  

Zalaegerszeg önkormányzata ugyanakkor arra kéri a lakosságot, hogy jelezze a polgármesteri hivatal műszaki osztályán, amennyiben kidőlt fát, leszakadt faágat, beszakadt útfelületet, egyéb, a heves időjárás okozta balesetveszélyes helyzetet észlel.  

 

Megértésüket, türelmüket, együttműködésüket köszönjük!

Zalaegerszeg Megyei Jogú Város Önkormányzata

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL
CÍMKÉK