2024.04.27., szombat - ZitaZalaegerszeg időjárása

Vezető hírek

Készülődés az NBI-es szezonra

2019. július 10. szerda, 19:15
Sajtóközlemény; Fotó: Ifj. Vigh László
Szerdán a ZTE Arénában sajtótájékoztatón tett felhívást Vigh László országgyűlési képviselő. A ZTE FC labdarúgócsapatának felkészülése az NBI-es szezonra éppoly fontos, mint a játéktér és a szurkolók fogadására alkalmas stadion felkészítése. Ennek apropóján a ZTE FC vezetése és az országgyűlési képviselő ismertette azokat a szükséges átalakításokat, amelyek alapvetően a szurkolók biztonságát szolgálják.

Az NBI-es mérkőzések megszervezéséhez kapcsolódó előírások szerint idén tavasszal azok jelentős részét már megvalósították. Így például a lépcsők újra festése, a székek újra számozása, az északi lelátón a hangosítás kiépítése, kamerarendszer javítása és egy új ledfal beszerzése már megtörtént. Utolsó lépésként a keleti vendégszektor megfelelő kialakítása szükséges még, így a keleti szektort teljes egészében a vendégszurkolók használhatják majd. Az átalakítás a szektor előtti kerítés építését és a régi játékosbejáró lebontását jelenti, hogy a vendégbejárón keresztül lehessen a keleti szektort feltölteni. 

A kivitelezési munkákhoz Vigh László felhívást tett közzé vállalkozó cégek számára a lokálpatriotizmus jegyében, hogy az említett munkák befejezésében szerepet vállaljanak. A szükséges beépítésre szánt anyagokat a tulajdonos biztosítja. Vigh László képviselő reményét fejezte ki, hogy a felhívásra több cég is gyorsan jelentkezik, hiszen Zalaegerszegen a közösség érdekében az összefogás mindig is jellemző volt.

A fenti munkákat legkésőbb augusztus első hetére el kell végezni, hogy a ZTE FC – Ferencváros TC meccsel hazai pályán is el lehessen kezdeni a szezont. 

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK