2024.04.30., kedd - Katalin, KittiZalaegerszeg időjárása

Vezető hírek

Pályázat Keresztury Dezső verseihez készült illusztrációk elkészítésére

2024. április 02. kedd, 18:09
Felhívás
A Keresztury Emlékbizottság és a Deák Ferenc Megyei és Városi könyvtár a Keresztury Emlékév tiszteletére pályázatot hirdet zalaegerszegi középiskolások számára Keresztury Dezső verseihez készült illusztrációk elkészítésére.

Pályázati feltételek: 

- A pályázó zalaegerszegi középiskola 9-13. évfolyamos tanulója legyen.

- Egy pályázó legfeljebb 3 mű illusztrálásával versenyezhet. Az illusztrációk készítésére technikai, műfaji megkötöttséget nem írunk elő, de legfeljebb A/4 méretű és nyomdailag sokszorosítható legyen.

Forrás: Wikipedia

- A pályázók számára a Deák Ferenc Megyei és Városi Könyvtár munkatársai ajánlót készítettek, melyet a pályázati kiírás melléklete tartalmaz, de lehet más verset is választani.

- Beküldési határidő: 2024. június 20. A pályázati anyagot személyesen vagy postai úton lehet eljuttatni a Deák Ferenc Megyei és Városi Könyvtárba (8900 Zalaegerszeg, Deák tér 6.) A pályázat jeligés, a pályázó személyének azonosítását egy külön, zárt borítékban kell elhelyezni. A borítékon szerepeljen: Keresztury Emlékév, versillusztrációs pályázat.

- Az elkészült illusztrációkat szakértő zsűri bírálja el, a legjobbak jutalmazásban részesülnek; a 
pályamunkák a Keresztury Dezsőre emlékező, a Keresztury VMK Gönczi Galériájában 2024. szeptember 6-án megnyíló kiállításon bemutatásra kerülnek.

További információ kérhető: keresztury120@gmail.com

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK