2020.07.14., kedd - Örs, StellaZalaegerszeg időjárása

Állásajánlatok

PÉNZÜGYI ELŐADÓ (PÉNZÜGYI ÉS SZÁMVITELI OSZTÁLYRA)

Címkék: Zalaegerszeg

PÉNZÜGYI ELŐADÓ (PÉNZÜGYI ÉS SZÁMVITELI OSZTÁLYRA)  (1 fő)
Munkavégzés helye    MAGYARORSZÁG/NYUGAT-DUNÁNTÚL /ZALA MEGYE 
8900 ZALAEGERSZEG, ZRINYI M. ÚT 1.
Munkarend    KÖTÖTT NAPPALI MUNKAVÉGZÉS
Felajánlott bruttó havi bér    
Fogl. jogviszony    KÖZALKALMAZOTTI (KJT.)
Jelentkezés módja    POSTAI ÚTON, A PÁLYÁZATNAK A ZALA MEGYEI SZENT RAFAEL KÓRHÁZ CÍMÉRE VALÓ MEGKÜLDÉSÉVEL. A BORÍTÉKON KÉRIK FELTÜNTETNI AZ AZONOSÍTÓ SZÁMOT:HEG/18/62/2019, ÉS A MUNKAKÖRT: PÉNZÜGYI ELŐADÓ (PÉNZÜGYI ÉS SZÁMVITELI OSZTÁLYRA).
JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ: 2019.11.16.

Elvárások
Iskolai végzettség    FŐISKOLA, GIMNÁZIUM, TECHNIKUM, SZAKKÖZÉPISKOLA,
Szakképzettség    OKLEVELES KÖZGAZDÁSZ, SZÁMVITELI ÜGYINTÉZŐ (A SZAK MEGJELÖLÉSÉVEL), KÖZGAZDÁSZ (FŐISKOLAI) GAZDÁLKODÁSI SZAKON
Gyakorlati idő    NINCS

Megjegyzés
Megjegyzés    A ZALA MEGYEI SZENT RAFAEL KÓRHÁZ 1FŐ PÉNZÜGYI ELŐADÓ MUNKATÁRSAT KERES PÉNZÜGYI-SZÁMVITELI OSZTÁLYÁRA. TELJES MUNKAIDŐS, HATÁROZATLAN IDEJŰ JOGVISZONY. FELADATOK:SZÁLLÍTÓI SZÁMLÁK ÉRKEZTETÉSE, IKTATÁSA - VEVŐSZÁMLÁK KÉSZÍTÉSE, MEGKÜLDÉSE - ÉRVÉNYESÍTÉS - BANKI UTALÁSOK FELTÉTELEK: - FELSŐFOKÚ KÉPESÍTÉS, (GAZDASÁGI), VAGY LEGALÁBB KÖZÉPFOKÚ ISKOLAI VÉGZETTSÉG ÉS EMELLETT PÉNZÜGYI-SZÁMVITELI KÉPESÍTÉS, - SZÁMÍTÓGÉPES FELHASZNÁLÓI PROGRAMOK MAGAS SZINTŰ ISMERETE, ALKALMAZÁSA - BÜNTETLEN ELŐÉLET A PÁLYÁZAT ELBÍRÁLÁSÁNÁL ELŐNYT JELENT: - MÉRLEGKÉPES KÖNYVELŐI KÉPESÍTÉS, ÁLLAMHÁZTARTÁSI SZAKON - KÖLTSÉGVETÉSI INTÉZMÉNYBEN SZERZETT GYAKORLAT - ECOSTAT PROGRAM ISMERETE A PÁLYÁZAT RÉSZEKÉNT BENYÚJTANDÓ IRATOK, IGAZOLÁSOK: - RÉSZLETES SZAKMAI ÖNÉLETRAJZ - A VÉGZETTSÉGET IGAZOLÓ OKIRATOK MÁSOLATA - ERKÖLCSI BIZONYÍTVÁNY, VAGY AZ IGÉNYLÉSRŐL SZÓLÓ IGAZOLÁS - NYILATKOZAT ARRÓL, HOGY A PÁLYÁZATI ANYAGOT AZ ELJÁRÁSBAN RÉSZTVEVŐK MEGISMERHETIK A MUNKAKÖR BETÖLTHETŐSÉGÉNEK IDŐPONTJA: A MUNKAKÖR LEGKORÁBBAN A PÁLYÁZATOK ELBÍRÁLÁSÁT KÖVETŐEN AZONNAL BETÖLTHETŐ. A PÁLYÁZAT BENYÚJTÁSÁNAK HATÁRIDEJE: 2019. NOVEMBER 16. A PÁLYÁZATOK BENYÚJTÁSÁNAK MÓDJA: - POSTAI ÚTON, A PÁLYÁZATNAK A ZALA MEGYEI SZENT RAFAEL KÓRHÁZ CÍMÉRE VALÓ MEGKÜLDÉSÉVEL. A BORÍTÉKON KÉRIK FELTÜNTETNI AZ AZONOSÍTÓ SZÁMOT:HEG/18/62/2019,ÉS A MUNKAKÖRT:PÉNZÜGYI ELŐADÓ (PÉNZÜGYI ÉS SZÁMVITELI OSZTÁLYRA).

Foglalkoztató
Foglalkoztató    ZALA MEGYEI SZENT RAFAEL KÓRHÁZ  
Cím    8900 ZALAEGERSZEG, ZRINYI MIKLÓS ÚT 1.
www.zmkorhaz.hu

 

Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK