2024.05.05., vasárnap - GyörgyiZalaegerszeg időjárása

Archivum

Rajzfilmek az Art moziban

2011. május 24. kedd, 18:25
Címkék:

Országos gyermeknapi rajzfilmünnepre várják az érdeklődőket május 28-án 10–18 óráig az Art Moziban. A programra a közelgő gyermeknap alkalmából kerül sor. Az egész napos eseményt a Bogyó és Babóca című rajzfilm második részének bemutatójához igazították.
 

 

Csánicz Barnabás szervező érdeklődésünkre elmondta: szombaton délelőtt a gyerekek megnézhetik a Bogyó és Babóca első, illetve második részét, ezenkívül a mozi előterében folyamatosan rajzfilmeket vetítenek majd. Olyan klasszikus magyar animációs filmeket láthatnak a gyerekek, mint a Mekkmester, vagy a Pityke őrmester.

A magyar rajzfilmünnep egy országos kezdeményezés, melyet a KEDD Animációs Stúdió (a Bogyó és Babóca forgalmazója) hívott életre, hogy népszerűsítsék a hazai gyerekrajzfilmek műfaját, illetve a népszerű mesesorozat második szériáját.

Az Art Moziban a vetítéseken kívül játszóház, kézműves-foglalkozások és koncertek (Énekmondó, Dórci és a Fülesek) is várják a gyerekeket. S hogy a felnőttek se maradjanak film nélkül: este hét órától Jankovics Marcell „Az ember tragédiája” című rajzfilmjének munkakópiájából láthatnak részleteket az ínyencek. Madách drámájának 3–9. színe kerül bemutatásra; sajátos, Jankovics Marcellre jellemző képi megoldásban.

 

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK