2024.05.04., szombat - Mónika, FlóriánZalaegerszeg időjárása

Archivum

Hévízió: tízezren nézték a pályamunkákat

2013. október 19. szombat, 09:44
Címkék:

"Hévízió - Lássuk, hogy Te hogy látod!" címmel írtak ki videofilm alkotói pályázatot, a fürdőváros egyéni ötleteken alapuló bemutatására. A versenyre 13 pályamunka érkezett, melyeket egy hónapon keresztül, tízezren tekintettek meg az interneten. Az eredményhirdetésre szeptember végén, a városi könyvtárban került sor, az alkotások bemutatásával és a díjátadásokkal együtt.

A zsűri Kandász Andrea, a TV2 csatorna műsorvezetője, az Utazás nagykövete elnökletével végezte munkáját, a bírálatban a pályázatot kiíró szervezetek képviseletében részt vett Partics Andrea, a Hévízi Televízió ügyvezetője és Lajkó Ferenc, a Hévíz Turisztikai Desztinációs Menedzsment Egyesület (TDM) elnökségi tagja.

A közönségdíj elnyerése a nézői szavazások lezárásával azonnal ismertté vált a világhálón. Ezt az elismerést a TDM által felajánlott 80 ezer forint jutalommal Buday Mátyás Manó nyerte, aki a Hotel Panoráma tetejéről forgatta filmjét.

hevizio

Buday Mátyás Manó



- Kisdiák korom óta ismerem, szeretem Hévízt - kommentálta a pályázaton való szereplésének motivációját. - Ezt a vonzalmat tudtam a fotós-videós hobbimmal összekapcsolni. A lehetőségének közönségdíjasként természetesen most még jobban örülök.

Kandász Andrea sem tagadta, hogy szakmája és zalai kötődése miatt egyaránt megérintették a zömében kifejezetten kiváló alkotások.

- Hévíz iránti vonzalmam okán is szívesen vettem részt a pályázati alkotások értékelésében. Szinte spirituálés élmény volt az ismert fürdővárost a pályamunkákon keresztül látni. Hiszen, nem csak objektívvel, hanem szívvel készített filmeket kaptunk.

A zsűri döntése alapján a 100 ezer forintos fődíjat a hévízi kötődésű, Budapesten élő Kardos Nikolasz kapta, aki egy másfél éves kisfiú hévízi sétájával mutatta be a fürdővárost.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK