2024.06.21., péntek - Alajos, LeilaZalaegerszeg időjárása

Archivum

Mission: Impossible - Fantom protokoll

2011. szeptember 27. kedd, 13:52
Címkék:

Az Impossible Mission Force-ot leállítják, amikor felmerül a gyanú, hogy közük van egy globális terrorista összeesküvéshez.

 

- Tom Cruise filmje

Szereplők: Tom Cruise, Jeremy Renner, Simon Pegg, Paula Patton, Josh Holloway, Darren Shahlavi, Michael Nyqvist, Anil Kapoor, Léa Seydoux, Vlagyimir Maskov, Samuli Edelmann, Ving Rhames, Tom Wilkinson
rendezte: Brad Bird
producer: J. J. Abrams, Bryan Burk, Tom Cruise, Jeffrey Chernov (ügyvezető) , David Ellison (ügyvezető) , Tommy Harper (társ) , Tim Smythe (társ)
forgatókönyv: Josh Appelbaum, André Nemec, J. J. Abrams (történet) , Tom Cruise (történet)
fényképezte: Robert Elswit
zene: Paul Hirsch, Michael Giacchino
 
{slimbox album="mission"}images/stories/programajanlo/film/2011/mission/1.jpg{/slimbox} {slimbox album="mission"}images/stories/programajanlo/film/2011/mission/2.jpg{/slimbox} {slimbox album="mission"}images/stories/programajanlo/film/2011/mission/3.jpg{/slimbox} {slimbox album="mission"}images/stories/programajanlo/film/2011/mission/4.jpg{/slimbox} {slimbox album="mission"}images/stories/programajanlo/film/2011/mission/5.jpg{/slimbox}


A rendező Brad Bird és a producer J.J. Abrams elkészítette a téli ünnepi szezon akciódús mozis eseményét MISSION IMPOSSIBLE: FANTOM PROTOKOLL címmel.


Ez nem csak egy újabb küldetés.
Beindul a Fantom Protokoll, és Ethan Huntnak és új csapatának be kell épülnie, hogy tisztára mossák a szervezet nevét.


Az Impossible Mission Force-ot leállítják, amikor felmerül a gyanú, hogy közük van egy globális terrorista összeesküvéshez. Beindul a Fantom Protokoll, és Ethan Huntnak és új csapatának be kell épülnie, hogy tisztára mossák a szervezet nevét. Nincs segítség, nincsenek összekötők, fű alatt kell akcióba lépniük. Ennél durvább és ennél intenzívebb küldetést még senki sem látott.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK