2024.06.26., szerda - János, PálZalaegerszeg időjárása

Archivum

Erősíthető sorstársi kapcsolat

2011. július 20. szerda, 10:21
Címkék:

Erősíthető sorstársi kapcsolat Tisztújító küldöttközgyűlést tartott pénteken a Mozgássérültek Zala Megyei Egyesülete, szokásos helyén, a teljesen akadálymentesített Kiskondás étteremben.

 

A meghívott 88 küldöttből 71-en voltak jelen, így a hatéves mandátumok lejárta miatti tisztújító közgyűlés
A meghívott 88 küldöttből 71-en voltak jelen, így a hatéves mandátumok lejárta miatti tisztújító közgyűlés megtartásának feltétele adott volt. Bakonyi Józsefné, a közel kétezres tagságú egyesület elnöke beszámolójában az előző év seregnyi sikeréről adott számot, elsőként megemlítve hogy minden kötelezettségüknek eleget tettek, tartozásuk nincs, az esélyegyenlőség, az érdekérvényesítés, foglalkoztatási feltételek megteremtése ügyében maximálisan képviselték a tagságot. A rehabilitációs munkahelyek szervezése, segédeszközök beszerzése, gyógytorna, méltányossági ügyintézés, akadálymentesített lakáskörülmények, gépkocsivásárlás ügyében ott volt az egyesület a tagok mögött. Új vonása a közösségnek, hogy 221 fővel ifjúsági csoport alakult, jelezve, hogy nem lehet elég korán kezdeni a másság kezelését , összefogva nagyobb a siker.

Jelen volt a közgyűlés kezdetén Balaicz Zoltán zalaegerszegi alpolgármester, aki anyagi és erkölcsi segítséget ígért, s kérte az akadálymentesítésekhez a tagok javaslatait.

Hosszadalmas jelölési és szavazási procedúrát követően hat évre ismét a régi elnök, Bakonyi Józsefné kapott bizalmat a küldöttektől.

Mozgássérültek Zala Megyei Egyesülete
Sziva Beáta

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK