2023.10.04., szerda - FerencZalaegerszeg időjárása

Programajánló

A nő és a hölgy – A siker titka

2021. április 30. péntek, 13:45 - május 01., 00:00

ÁPR. 30., 23:00 UTC+02 – MÁJ. 1., 23:15 UTC+02
A nő és a hölgy – A siker titka Görög Ibolya előadása
ingyenes  · Online esemény

Orvos-Tóth Noémi előadása: Örökölt sors eseménye
 
Ápr. 30., 23:00 UTC+02 – máj. 1., 23:15 UTC+02
Díj: ingyenes · Időtartam: 1 nap
Nyilvános  · Bárki a Facebookon vagy azon kívül

2021. március 7. vasárnap, 19 óra ONLINE STREAMING előadás
Mindenki vágyik a sikerre, hogy munkája megérdemelt elismerést kapjon. De, hogyan érhetjük el, hogy sikeresek legyünk napjainkban?

Görög Ibolya eszköze a humor. Ösztönös jó tanárként pontosan tudja, hogy a humor mekkora segítség – és mekkora hatalom is egyben. Egy frappáns viccet, egy csattanós történetet nehéz elfelejteni, és miközben az olvasó jót nevet, esetleg tovább meséli valakinek, az információ máris célba ért. A játszva tanulás nem is tanulás, sokkal inkább élvezet. Ez a titok.

Hazánk protokoll-nagyasszonyaként ismerte meg őt az ország. Görög Ibolya, a Miniszterelnöki Hivatal egykori protokollfőnöke, ma saját vállalkozást vezet, előadásokat tart és könyveket ír.
A hétköznapi szituációknak is megvan a maga "protokollja". Amikor megismerünk valakit – legyen szó munkáról vagy magánéletről –, végigpásztázzuk az illetőt a feje búbjától a cipőjéig. Árgus szemekkel vizsgáljuk a tekintetét, a mimikáját, a mozdulatait, a hanghordozását.

Van egy rossz hírünk: ő is minket. Egy protokollszakértő segíthet, hogy a metakommunikáció eszközeit a saját javunkra tudjuk fordítani.
Az elegancia időtálló – egyenes derék és emelt áll kell hozzá.

 

Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK