2021.09.28., kedd - VencelZalaegerszeg időjárása

Programajánló

AK - Aranykor, Nagykanizsa

2020. június 03. szerda, 15:07 - június 04., 00:00
Címkék: Nagykanizsa, Trianon

hSátjSupsldonsm hsso2Si3rSce.d,lusaa 19:25dg · Nyilvános
M E G H Í V Ó
Tisztelettel és barátsággal meghívunk minden Kedves Olvasónkat a Trianoni békediktátum 100. évfordulója alkalmából megrendezett megemlékezésünkre, illetve ünnepi térdekorációnk megtekintésére!

Amint már olvashattátok, készülünk június 4-ére egy kis AK-cióval, aminek előkészületeit és kivitelezését ezúttal házon belül oldottuk/oldjuk meg, a vírushelyzet okán. 
Mire is számíthatnak az érdeklődők?

Június 3-án az nagykanizsai Eötvös téren a Nagy-Magyarország emlékmű előtti területet ünnepi díszbe öltöztetjük, melyet a "Zászlótenger" ak-cióhoz hasonlóan pár nap erejéig bárki szabadon meglátogathat és megtekinthet.

A dekorációban újra szerepet kapnak az óvodások és iskolások által készített papírzászlók is, így érdemes a kis mesterekkel is elsétálni a térre, hogy láthassák, továbbra is aktív részesei városunk életének, munkájuk továbbra is értéket képvisel és közvetít.

Június 4-én, 20:00-tól pedig ugyanott egy rövid megemlékező műsort tartunk, zenével, verssel, mécsesgyújtással, amire mindenkit szeretettel várunk - a vírusügyi szabályok szigorú figyelembe vétele és betartása mellett! (Megértéseteket és együttműködéseteket előre is köszönjük ezügyben!)
Barátsággal: AK - Aranykor Nagykanizsa

 

Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK